Skocz do zawartości
IGNORED

ONKYO TX-DS 777 + DX-7355 - prosba o opinie

Arty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na początek jestem tu nowy to mój pierwszy temat.

Mam pytanie - mam okazje dostać taki sprzet firmy ONKYO,

ale nie za bardzo orientuje sie w ich modelach.

Prosilbym o opinie co prezentuje sobą taki sprzet i jaka jest jego przyblżona wartość rynkowa, ew na co uważać przy zakupie

mam możliwość dostać

TX-DS 777

lub TX-DS 575

oraz do tego DX-7355

Proszę o opinie na temat tego sprzetu, który amplituner byłby lepszy i ile można dać za takie używane elementy?

Strasznie stary amplituner.Jednak grał on całkiem dobrze lepiej niż nowe 508,608.Musisz zwrócic uwage czy sekcja cyfrowa jest sprawna czy dekodery dd działają..Cd to taki sobie nic specjalnego.777 jest lepszym amplitunerem od 575.Cena nie powinna przekroczyć 1000 pln za komplet .Musi to bycćw dobrym stanie wtedy może i warto.

Strasznie stary amplituner.Jednak grał on całkiem dobrze lepiej niż nowe 508,608.Musisz zwrócic uwage czy sekcja cyfrowa jest sprawna czy dekodery dd działają..Cd to taki sobie nic specjalnego.777 jest lepszym amplitunerem od 575.Cena nie powinna przekroczyć 1000 pln za komplet .Musi to być w dobrym stanie wtedy może i warto.

Miałem TX-DS 777 , sprzedałem 3 lata temu. Do kina ok , duża moc , wykop , dynamika. W stereo nie grał dobrze , nie podobał mi się płaski , mało plastyczny dźwięk i brak głębi sceny. Dlatego sprzedałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.