Skocz do zawartości
IGNORED

BEZ KONTROLI,po ostrym zabiegu.

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rydz

(Konto usunięte)

Zdarza się że siadamy do komputera po tak zwanym ostrym zabiegu.

Czy piszemy wtedy świadomie?

Zdajemy sobie sprawę z tego co chcemy napisać,a co z tego wychodzi? popełniamy mnóstwo błędów ortograficznych?

Jak to jest?brrrr.

https://www.audiostereo.pl/topic/92938-bez-kontrolipo-ostrym-zabiegu/

Proszę o definicję "ostrego zabiegu"

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Świadomość nie zależy od stanu upojenia.Oczywiście brak tego współczynnika dotyczy tylko wysoce świadomych jednostek:) Oczywiście upojenie wpływa na dysfunkcje organizmu ale nie na MNIIE!

ale ossso chodzi co ja tokciałem?? aaa wiem! nie bedzie fracna mnie oglebe:))

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pisać to pisać, ale jak się budzisz w obcym miejscu i widzisz na ramieniu grzywę blondi, brunetki, rudej czy tam innej, a nie widzisz jeszcze twarzy i reszty to jest dopiero stresssssss.....

I nawet jak wszystko wygląda ślicznie, to brak taśmy z ubiegłej nocy wcale nie zmniejsza stresu. Wtedy obiecujesz sobie żadnych ostrych zabiegów - never. ( a przynajmniej do następnego razu.........)

Kupienie paczki płyt, czy zwymyślanie kogoś to przy tym mały pikuś....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.