Skocz do zawartości
IGNORED

JAKI WZMAK LAMPOWY DOKLIPSCH RF 82 W CENIE DO 3.5ZL

kris34

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM WSZYSTKICH,JESTEM W TRAKCIE KUPNA KOLUMN KLIPSCH RF 82 I ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM DO TEGO WZMACNIACZA LAMPOWEGO,DLATEGO POTRZEBUJE WASZCH CENNYCH PORAD JAK TO ZAGRA,DODAM ZE MUZA WSZELKA A POMIESZCZENIE TO 42M2,POZDRAWIAM

Gość

(Konto usunięte)

WITAM WSZYSTKICH,JESTEM W TRAKCIE KUPNA KOLUMN KLIPSCH RF 82 I ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM DO TEGO WZMACNIACZA LAMPOWEGO,DLATEGO POTRZEBUJE WASZCH CENNYCH PORAD JAK TO ZAGRA,DODAM ZE MUZA WSZELKA A POMIESZCZENIE TO 42M2,POZDRAWIAM

masz duże pomieszczenie, pomyśl jak by je podzielić, zrób z niego dwa, jedno wynajmij, będzie z tego kasa, uzbierasz trochę i dołożysz do lepszych kolumn

masz duże pomieszczenie, pomyśl jak by je podzielić, zrób z niego dwa, jedno wynajmij, będzie z tego kasa, uzbierasz trochę i dołożysz do lepszych kolumn

SLUCHAJ JAK BEDE CHCIAL PORAD CO DO WYNAJMU LUB PODZIALU POMIESZCZENIA TO ZAPYTAM TAM GDZIE TRZEBA,JA ZADALEM INNE PYTANIE ? WIEC JESLI NIEWIESZ JAK MI DOPOMUC TO SIE NIEWCINAJ Z GLUPIMI TEKSTAMI!!!

Witam mysle ze warto zainteresowc sie wzmacniaczem na lampach KT 88 z uwagi na moc ktora dysponuja a bedzie Ci ona potrzebna w duzej ilosci:)

podaje dwa przyklady ktore powinny sie sprawdzic,ale nic pochopnie bez odsluchu,pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

ps,niemam nic wspolnego ze sprzedajacym.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Caps Lock się zaciął?!? Nieładnie tak wrzeszczeć na kolegów z forum.

nie ma jak nowa jakosc na forum :) to ten nowy narybek ery paltona? :D quality not quantity!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Caps Lock się zaciął?!? Nieładnie tak wrzeszczeć na kolegów z forum.

nie nieblokuje sie,ale ja tak z przyzwczajenia z duzch liter,,,,a co do tamtego to ponioslo mnie troszke.pozdrawiam

nie ma jak nowa jakosc na forum :) to ten nowy narybek ery paltona? :D quality not quantity!

niekozacz ze tak dlugo tutaj jestes,bo przeciez tez zaczynales kiedys?prawda

Ja w sumie się nie dziwię. Człowiek pyta o wzmacniacz do konkretnych kolumn, a jakiś dziwak każe mu oddać poł mieszkania żeby sobie kupił lepsze kolumny. Głupszej odpowiedzi dawno nie widziałem na tym forum.

Cześć Kris34.

Z czystym sumieniem polece Tobie Yaqin MC-100B . Sam go uzywalem pod Klipsch RF 62II na 25m2 . I powiem szczerze , ze był to naprawdę zgrany duet . Fakt , ze Klipsch jest ciut efekciarskiego klimatu , ale w niektórych dźwiękach to jest fajne granie .

Zazwyczaj o Klipsch-ach piszą Ci co widzieli je tylko w MM . Nie ma idealnych głośników . Każdy ma inne ucho i potrzeby , także nie przejmuj się dziwnymi uwagami.

Jest Koleś , który tak zachwalal MA , teraz kocha Roth Audio. Ponoć lepsze od Klipsch , tylko czy je w ogóle słyszał ?

Wracając do tematu , zdecydowanie coś na KT88

Pozdrawiam .

Maciej

Gość

(Konto usunięte)

nie nieblokuje sie,ale ja tak z przyzwczajenia z duzch liter,,,,a co do tamtego to ponioslo mnie troszke.pozdrawiam

niekozacz ze tak dlugo tutaj jestes,bo przeciez tez zaczynales kiedys?prawda

O, JAKI NERWUSEK, WYKÓPIŁES ABONAMET NA PORADY ? MASZ POCZÓCIE RZE COS CI SIĘ NALEŻY ? CO ?

Gość rydz

(Konto usunięte)

gon sie leszczu,niejestes w temacie bananie

<<Nie wiem co chcesz osiągnąć swoim zachowaniem,krzyczysz na forum,popełniasz mnóstwo błędów w pisowni,na uwagi reagujesz agresywnie, liczysz dalej na pomoc??

Nie jest ujmą przyznanie się do błędów,samokrytyka wskazana,napisanie kilku słów, przepraszam postaram się poprawić,czy coś w tym stylu,znalazłoby zrozumienie,zapewniam.

Brniesz nie w tym kierunku,no chyba że już tak masz,wtedy pretensje możesz mieć tylko sam do siebie!!

Mam nadzieje że po przeczytaniu moich uwag wyciągniesz odpowiednie dla siebie wnioski.

A jest jakiś lampowiec, ba jakikolwiek wzmacniacz, w cenie 3.5ZL?

Można nabyć za 2 zł + wysyłka, taki wzmacniacz 2x6W, z regulacją głośności, usb i wejściem na ipoda:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Audiophools - goo.gl/NJkF8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.