Skocz do zawartości
IGNORED

PCB do gainclone LM3875 by Zibi - spis elementów?

Jareen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w swoich zasobach odnalazłem 2 nielutowane płytki pod GC, wiem tylko tyle, że są pod LM3875. Zaginęła mi kartka z opisem elementów. Na płytce podany jedynie mail [email protected] z którego nikt nie odpisuje. Nie mam w tym momencie jak zrobić fotki (podeślę jak najszybciej), z cech charakterystycznych: kondensatory w gałęziach zasilania są z jednej strony układu a nie symetrycznie jak na innych płytkach. Poratuje ktoś?

loszmi - dziekuje, będę wdzięczny za podesłanie informacji.<br />

dolphin123 - mam notę katalogową układu i znam podstawową aplikację na pamięć. Ale na tej płytce jest jeszcze coś czego nie rozumiem, chciałbym prześledzić co autor płytki miał na myśli i na wszelki wypadek nie ryzykować układu wartego 30zł/szt :)<br />

<br />

PS - chętnie kupię 2 szt oryginalnych LM3875, najbardziej zależy mi na izolowanych. Jak ktoś posiada, proszę o kontakt i cenę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) np tu człwiek jakis sprzedaje na 99%sample a wiec masz pewność ze oryginał. brałem od niego juz kostki i poki co bez fajerwerków. Ofsett DC na lm4780 nawet poniżej zdolnośći rozdzielczej miernika ,czyli zero pokazał ,wiec pełne zadowolenie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pisałem do Ciebie, tj. na maila z płytek, ale nie odpisałeś :)

Znalazłem notę, ale na płytce tak jakbym widział więcej elementów. Jakby to nie był dla Ciebie problem, podeślij mi proszę właściwą notę katalogową na prv. Ostatnio czego bym się nie tknął to zepsuję więc wolę się upewnić 3x :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.