Skocz do zawartości
IGNORED

Zbiorka funduszy na naukowy projekt DIY.

kutaxon23

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Opracowalem naukową metodę przywracania martwych ludzi do życia. Chyba udało mi się pokonać śmierć. W ramach eksperymentu chciałbym przywrócić do życia Włodka Senicza. Niestety nie pozwalają mi na to moje fundusze. Skoro sami nie ptrafić niczego nowego stworzyć tylko kopiujecie jakieś konstrukcje a nie potraficie zbudowac prostego układu Motional Feedback to chociaż pomóżcie mi finansowo w badaniach naukowych.

Osoby chętne wspomóc mój projekt proszę o zgłaszanie się do mnie na PW.

Nie dysktutujcie w tym wątku i nie wygłupiajcie się.

Pozdrawiam Olaf

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Skoro sami nie ptrafić niczego nowego stworzyć tylko kopiujecie jakieś konstrukcje a nie potraficie zbudowac prostego układu Motional Feedback to chociaż pomóżcie mi finansowo w badaniach naukowych.

Na początek może sfinansujemy ci jakiś ekspresowy kurs logiki połączony z małą powtórką gramatyki z podstawówki.

Na początek może sfinansujemy ci jakiś ekspresowy kurs logiki połączony z małą powtórką gramatyki z podstawówki.

Niedawno wróciłem z Nowej Zelandii gdzie prowadziłem badanie pod okiem prof. Jana Pająka i troche straciłem kontrakt z językiem polskim.

To ten sam pająk:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może zaczniesz eksperymenty raczej od psów? Korolow zanim posłał w kosmos Gagarina to to najpierw wystrzelił Łajkę, Biełkę i Striełkę....

Ja bym dał tak 50-100 zeta za wskrzeszenie z martwych mojego poprzedniego jamnika, bo to była tak mądra bestia, że tylko mówić nie umiała. Mój obecny jamnik zaś jest głupi i złośliwy nie do opisania. Może ta maszyneria potrafi chociaż przystymulować rozwój inteligencji u psa, bo jak na razie mój jamnik ma mniej rozumu niż wiewiórka.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Odczep się od wiewiórek.

Mam taką jedną na ogródku.

Przynosi mi jesienią orzech włoskie w zamian, że może sobie pobuszować na orzechu laskowym (sic).

Jest mądrzejsza od kota...

Bo kot czasami przynosi mi pod altankę zagryzioną mysz.

Po co mi mysz?!

Jest mądrzejsza od kota...

No nie bardzo, każde jest równie mądre bo przynosi Ci to co dla niego najcenniejsze.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

A mój jajnik, gdy mu się rzuci piłeczkę to jej nie przynosi, tylko z nią ucieka i sprawia mu najwyższe zadowolenie gdy ktoś go z tą piłeczką goni. O aportowaniu nie słyszał, ma 7 lat i nie nauczył się jeszcze podawać łapy.

Ma mniej rozumu niż karaluch - upośledzony jakiś.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

No nie bardzo, każde jest równie mądre bo przynosi Ci to co dla niego najcenniejsze.

Kot uznaje poddaństwo ;)

Wiewiórka idzie na handel wymienny.

Orzechy włoskie podkrada sąsiadowi obok. Ten ją prześladuje.

U nas czuje się świetnie i dla podtrzymania dobrych układów wpada z orzechem.

U sąsiada nigdy nie zostawiła naszych orzechów...:)

Proponuje zeby autor sperzedal 40 sztuk gdnow ktore zasmiecaja mu garaz, to wtedy wystarczy mu pieniedzy na kazde naukowe badanie.

El sueño de la razón produce monstruos.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.