Skocz do zawartości
IGNORED

Narzeczona prostytutka.

kutaxon23

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/93277-narzeczona-prostytutka/

Nie ma to jak dialogi koniobijców gawędziarzy z niedorżniętymi opasłymi próchnami,

których nikt patykiem nie chce nawet dotknąć, to sobie forum założyli i się tam lansują na nie wiadomo jakich luzaków,

bo widocznie tylko tyle w tym nudnym jak piz*a życiu im zostało co sobie w internecie pogadają. Jak dla mnie dno.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Taa...

Widać że to wrzutka ale:

czym różni się prostytutka od np. akwizytorki cudownej pościeli czy magicznych garnków lub ubezpieczeń?

Prostytutka nikogo nie oszukuje w przeciwieństwie do przedstawicieli mniej lub bardziej szanowanych zawodów takich jak managerowie, marketingowcy, maklerzy giełdowi, akwizytorzy cudownej pościeli, parafarmaceutyków czy magicznych garnków.

Niestety żyjemy w epoce prostytucji i ta dosłowna, fizyczna wydaje się być najmniej moralnie naganna.

Jestem Europejczykiem.

A ja wiem? W sieci znalazłem.

U mnie w domu butelka Tokaju do odpicia... byłem w Paprika Store po salami i przyprawy do zupy gulaszowej , to i Tokaj zakupiłem. :)

Szczerze to nie lubię wina. Szczególnie wytrawnego. Kalifornijskie za 4€ i burgund za 140€ to dla mnie takie same kwachy.

Tylko półsłodkie: Tokaj i reńskie/mozelskie sobie cenię.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Tokaj raczej nie jest, albo raczej nie musi być wytrawny. Tokaje są fajne, choć nie każdy lubi. Najdroższego węgra kupiłem chyba za stówę, ale zwykle popijam taki po kilknascie złociszy.

A co do portali gawędziarskich podoba mi sie reklama ... "Jestem na e-darling ponieważ szukam kobiety z kasą" ;)

Znaczy w kategorii laPatique ?

miałem raczej na mysli cos takiego

Ukryta Zawartość

ale na co dzień polecam:

Ukryta Zawartość

baaaardzo dobre ... zwłaszcza, na co dzień :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Taa...

czym różni się prostytutka od np. akwizytorki cudownej pościeli czy magicznych garnków lub ubezpieczeń?

Prostytutka nikogo nie oszukuje w przeciwieństwie do ...

Nie chodzi o tę prostytutkę.

Popatrz na tych śliniących się facetów.

Jaka to organiczna przyjemność kochać się z kobietą "zanieczyszczoną"...

Fuj!

Taa...

Widać że to wrzutka ale:

Prostytutka nikogo nie oszukuje w przeciwieństwie do przedstawicieli mniej lub bardziej szanowanych zawodów takich jak managerowie, marketingowcy, maklerzy giełdowi, akwizytorzy cudownej pościeli, parafarmaceutyków czy magicznych garnków.

Niestety żyjemy w epoce prostytucji i ta dosłowna, fizyczna wydaje się być najmniej moralnie naganna.

Jak mawiał Henryk Kwinto:

"Zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes, lepiej już kraść, par exellence, jako zwykły złodziej. Tak jest chyba uczciwiej".

Nie chodzi o tę prostytutkę.

Popatrz na tych śliniących się facetów.

Jaka to organiczna przyjemność kochać się z kobietą "zanieczyszczoną"...

Fuj!

Największym problemem tych facetów, to kochać się z czymkolwiek poza własną ręką, więc robią z siebie nie wiadomo jakich cudaków,

żeby chociaż w internecie mieć o czym pogadać z zapuszczonymi pasztetami, które już gaci nawet nie noszą, bo mają tam pajęczyny.

I tak siedzą i tak pieprzą i tak gówno z tego wynika, ale przynajmniej jakieś zajęcie jest i chociaż przez chwilę można pobyć cool i trendy,

dopóki żona albo dzieciary sprzed komputera piździelca nie pogonią, albo mąż z roboty nie wróci i do roboty głupiej krowy nie zagoni.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A propos:

Ukryta Zawartość

"Tysiąc burdeli na tysiąclecie"? ;)

Ukryta Zawartość

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Gość Gość

(Konto usunięte)

Jak mój pradziadek odprowadzał mnie do zerówki, to mi tłumaczył:

,, i pamiętaj jak nie ma k....y dobra i panna''. A chłop z racji bogatego doświadczenia ogólnoeuropejskiego wiedział co mówi. Wtedy tego nie rozumiałem, ale teraz ta jego rada wydaje się być rzeczowa.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jak mój pradziadek odprowadzał mnie do zerówki, to mi tłumaczył:

,, i pamiętaj jak nie ma k....y dobra i panna''. A chłop z racji bogatego doświadczenia ogólnoeuropejskiego wiedział co mówi. Wtedy tego nie rozumiałem, ale teraz ta jego rada wydaje się być rzeczowa.

Popieram kurewki sa slodkie. Dwa zmieniam kiefy chce i nie slysze gderania. Chcesz superlaske 400_800 zl i masz naprawde supersztuke.

Popieram kurewki sa slodkie. Dwa zmieniam kiefy chce i nie slysze gderania. Chcesz superlaske 400_800 zl i masz naprawde supersztuke.

no nie ma to jak chcesz kupujesz masz... doslownie niczym kapitalisci...

a co do narzeczonej prostytutki, fuj, zreszta to dla niedorozwojow, normalny facet potrafi sobie znalezc normalna laske a nie chodzacy worek na sp...e dla kazdego chetnego... i miec sex za free

chwilowy brak działalności w audio.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

no nie ma to jak chcesz kupujesz masz... doslownie niczym kapitalisci...

a co do narzeczonej prostytutki, fuj, zreszta to dla niedorozwojow, normalny facet potrafi sobie znalezc normalna laske a nie chodzacy worek na sp...e dla kazdego chetnego... i miec sex za free

Wiesz ale tutaj mozesz powiedzmy w sytemie ruda poniedzialek blondie sroda czarna piatek. Jeszcze fakture za usluge hotelowa wystawia albo gastronomiczna....a tak na serio to co w tym zlego. Nie ma lepszego sposobu na relaks w trakcie pracy jak sex lunch . W warszawie za 500 zl za godzine mozesz spotkac dziewczyne przy ktorej miss polonia robi marne wrazenie. ja rozumie berlusconiego . Zycie jest jedno a polkikatolki je nam utrudniaja. Im nie przeszkadzajmy za to bawmy sie z wyluzowanymi dziewczynami

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Taka narzeczona-prostytutka, to od przyszłego męża bierze kasę, czy daje dupy darmo ?

Może chociaż rabacik ?

Bierze kase i odklada na wykup z burdlu i odsetki od wykupu oraz na oplate za stracone korzysci dla burdlu z odsetkami. Innymi slowy to drogi interes. Panowie ciupciamy a nie zakochujemy sie. Po co kupowac browar skoro mozna napic sie piwa

Zastanawiam się drodzy panowie jaka była by wasza reakcja, na informacje że wasza dziewczyna za kila dni zaczyna nową prace... jako striptizerka. Czy zaakceptowalibyście jej nowe stanowisko? Zakończyli związek? Posunęli się do szantażu? a może zauroczeni zarobkami sami wkręcilibyście się w biznes?

Czy w tej kwestii panować powinny nieugięte zakazy i nakazy, czy może wolność decydowania o własnym życiu?

Niestety Polska to tak zaściankowy kraj, że tutaj prostytutka, tancerka na rurze, striptizerka, tancerka gogo, kobieta toples na plazy, kobieta w mini na mieście = dziwka, jedno i to samo

Wiesz ale tutaj mozesz powiedzmy w sytemie ruda poniedzialek blondie sroda czarna piatek. Jeszcze fakture za usluge hotelowa wystawia albo gastronomiczna....a tak na serio to co w tym zlego. Nie ma lepszego sposobu na relaks w trakcie pracy jak sex lunch . W warszawie za 500 zl za godzine mozesz spotkac dziewczyne przy ktorej miss polonia robi marne wrazenie. ja rozumie berlusconiego . Zycie jest jedno a polkikatolki je nam utrudniaja. Im nie przeszkadzajmy za to bawmy sie z wyluzowanymi dziewczynami

i teraz powstaje kolejne pytanie, co ma zrobic kobieta z narzeczonym placacym za sex z dziwkami? to pytanie jest niemal identyczne do "Narzeczona prostytutka" tylko w odwrona strone,

i dochodzimy do wniosku ze Narzeczona prostytutka i facet korzystajacy z uslug prostytutek powinni sie zgadzac ze soba wiec jednak Narzeczona prostytutka moze miec faceta... bo nie wierze zeby normalny facet ja wzial,

i na koniec ostatni problem, oszustwa: podejrzewam ze jesli taka ma meza/taki ma zone to po prostu oszukuja nie przyznajac sie co robia, ona udaje ze pracuje normalnie a on udaje ze muzial dluzej zostac... i tak to sie kreci, a jak sie wyda to rozwod i po sprawie...

chwilowy brak działalności w audio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.