Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki odtwarzacz do Fiio E7 i CX300-II?

Monika80

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów

Przenośne audio miałam od zawsze, lubię słuchać muzyki podczas podróży, jazdy na rowerze.

Do tej pory miałam jakiś bardzo tani mp3 player i fabryczne słuchawki. Ale pochodziłam po neciku i postanowiłam zakupić wzmacniacz słuchawkowy i lepsze słuchawki. Tylko nadal nie jestem zadowolona w pełni z jakości dźwięku a mój odtwarzacz lubi się też zablokować i konieczne jest resetowanie. Szukam czegoś lepszego.

Czy dobrym wyborem będzie iPod nano lub classic? A może coś innego? Kusi mnie iTunes bo koleżanka mi pokazała jak to działa i spodobało mi się :-) Chodzi mi jednak o jak najlepszą jakość muzyki.

https://www.audiostereo.pl/topic/93687-jaki-odtwarzacz-do-fiio-e7-i-cx300-ii/

Jeżeli zakupisz E 7 to będziesz miała nie tylko wzmacniacz słuchawkowy ale również przetwornik cyfrowo-analogowy(DAC) i to własnie on będzie kreował dźwięk.Ale na jakim poziomie będzie to dźwięk nie wiem bo też stoję przed podobnym wyborem. A co do Ipoda to na rower bardziej nano a w domu classic.

Nie to dobre co jest dobre, tylko co się komu podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.