Skocz do zawartości
IGNORED

Denon AVR-2312, dziwny obraz z karty graficznej PC

bajka02

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was wszystkich serdecznie. Poradźcie mi proszę w czym leży problem. Podłączyłem wiele różnych urządzeń pod mojego Denona-2312 lecz z komputerem mam problem, obraz skaluje się w full hd lecz na telewizorze obraz jest większy jak jego panel. Próbowałem już chyba wszystkiego lecz nadal mam to samo.

Gdy podłączę komputery bezpośrednio pod telewizor wszystko jest ok. HDMI wymieniałem już trzy razy aby wykluczyć jego awarie lecz to nie to.

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i Pozdrawiam.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Wydaje mi sie ze po takim podlaczeniu bedacym za "posrednictwem" ampli dziala to na tej zasadzie. Ze komp widzi almpiluter a telewizor tez amplituner. de fakto urzadzenia ktore nadaje i odbiera nie sa wzajemnie przez siebie widziane. W ustawieniach karty graficznej zmien po prostu proporcje obrazu. Rzuc obraz pulpitu i przeskaluj (nie mowie o zmianie rozdzielczosci)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.