Skocz do zawartości
IGNORED

Creative HS-800 Fatal1ty Gaming

funy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie czy słuchawki do komputera Creative HS-800 Fatal1ty Gaming (douszne) nadają się do gier typu (Battlefield 3)???

Chodzi mi o : Bardzo dobre efekty,basy,dźwięk (czy płynny)?, mikrofon itd...

Słuchawki głównie do grania...

Proszę o odpowiedź.

https://www.audiostereo.pl/topic/94768-creative-hs-800-fatal1ty-gaming/

To nie są słuchawki douszne a nauszne. Miałem je pary razy na głowie. Bardzo uciskają, są niewygodne. Dźwięk wg mnie słaby. Odradziłbym i zachęcił do poszukania czegoś innego. Znajdziesz testy słuchawek do gier w internecie. Jak chcesz robić długie sesje to słuchawki muszą być naprawdę wygodne. Moim zdaniem duże, w które ucho wejdzie całe. Te przygniatają uszy.

To nie sa sluchawki douszne. Nauszne raczej. Jak dlugo gram nigdy nie mialem dobrego zdania o sluchawkach markowanych "dla gier" lub chociazby logiem jakiegos teamu. Ale te sa calkiem tanie, maja odlaczany mikrofon regulacje glosnosci na przewodzie, sa zamkniete (jak grasz na sali gdzie ktos halasuje to to sie baaardzo przydaje) i maja welurowe nauszniki. Jeszcze zeby cala malzowina uszna sie do nich miescila bez upychania to byloby super ale to zalezy jakie kto ma duze uszy.

Co do jakosci dzwieku i mikrofonu niestety nie testowalem. Mysle ze wiecej opinii znalazlbys na forach komputerowych lub chociazby mp3store.

server unreachable;--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.