Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jesteś nowoczesnym facetem ?

DeeS

Rekomendowane odpowiedzi

Co to oznacza być dzisiaj nowoczesnym facetem ?

dobre pytanie, pierwsze co mi przyszlo do glowy to byc "dupa"

bogaci rodzice gadzety sportowe auto a wewnatrz "dupa" to nowoczesny facet... cywilizacyjnie zniszczony czlowiek...

chwilowy brak działalności w audio.

dobre pytanie, pierwsze co mi przyszlo do glowy to byc "dupa"

bogaci rodzice gadzety sportowe auto a wewnatrz "dupa" to nowoczesny facet... cywilizacyjnie zniszczony czlowiek...

Jaki z Ciebie w gruncie rzeczy smutas.

Może ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-30848-0-11733400-1339003079_thumb.jpg

post-30848-0-79923200-1339003247_thumb.jpg

post-30848-0-79067100-1339003266_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Jeśli chodzi o gadżety to ja nie wiem co to są te palmtopy czy napalmtopy napalmpody czy pady. Nie lubie mediów,nowoczesności,euro też nie lubie,właściwie to czasami białej gorączki w środku dostaje.

Lubie nienowocześność,niebycie na topie, lampe tranzystor bez względu na to czy jest nowoczesne czy stare.

Nowoczesny facet to może coś z równouprawnieniem,gejowstwem, może tolerancyjny facet to nowoczesność.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nowoczesny facet to taki, który przepuszcza kobiety w wejściu, ustępuje miejsca, całuje w rękę, czyta jedną książkę w tygodniu, chodzi do opery i filharmonii

Ma pojęcie o polityce, ale nie narzuca własnych poglądów, o finansach, ale nie każe inwestować za wszelką cenę

Ma niezły sprzęt grający, ale nie wykrzywia się na wieżę Yamahy

Ma styl, ot co :)

Nowoczesny facet to taki, który przepuszcza kobiety w wejściu, ustępuje miejsca, całuje w rękę, czyta jedną książkę w tygodniu, chodzi do opery i filharmonii

Ma pojęcie o polityce, ale nie narzuca własnych poglądów, o finansach, ale nie każe inwestować za wszelką cenę

Ma niezły sprzęt grający, ale nie wykrzywia się na wieżę Yamahy

Ma styl, ot co :)

Poza ta filharmonia wymienilbym po prostu na rozrywke jaka lubi...

Ale.najsensowniejszy post

A topwerty... typowe zachowanie.... jak to mowi nowoczesny polski dzieciak... zal.pl

Ha

Nowoczesny facet to taki topekrostropek- buszujący po forach ..a raczej Buszmen intelektualny...brać przykład i nie marudzić.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Nowoczesny facet to taki, który opiera się wszystkim, lansowanym przez media, pozom i potrafi zachować klasę, kindersztubę, światłość umysłu, szacunek dla kobiet... po prostu albo aż gentelmen. Ja to mam zwyczaj zwać człowiek starej daty, old fashion man ;)

Witam.Tak wygląda prawdziwy facet po tygodniu pracy? Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

Kiedyś miałem z nim koszulkę :) , nowoczesny , ciężko powiedzieć , nie wiązałbym tego z gadgetami , może przede wszystkim odpowiedzialny ale również pamiętający o sobie , bez kompleksów , myślę że dbający o zdrowie (sport, higiena ) gentelmen . Oto pewniak ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nowoczesny facet musi mieć duży telewizor, oglądać dużo meczy, pić dużo piwa, z rana pić Actimel. Ma niezbyt wiele potrafić i niezbyt wiele rozumieć. Chodzić do pracy i być uległym wobec kobiet. Powinien być strojny i nosić modne ciuszki. Ze wszystkimi i ze wszystkim musi się zgadzać, musi być tolerancyjny i zawsze uśmiechnięty. Powinien często kupować reklamowane i modne przedmioty. Powinien pracować przynajmniej 40h tygodniowo, odprowadzać podatki i zus. Za wszystkie zakupy powinien płacić kartą płatniczą, powinien mieć wiele kredytów i pożyczek na gadżety, żeby mógł je spłacać.

Znowu Ci nie wyszło, dołuj dalej.

Zostaly do tej pory napisane tylko 2 posty nie w temacie (no dobra 3 bo ten trzeci to tzw. Wzajemna adoracja)

Te 2 posty napisal nie kto inny jak ty....

O audio na forum audio jeszcze nie widzialem twojej wypowiedzi....

Obserwuje cie.... i coraz blizej jestem zrobienia chociaz czesciowego porzadku takim dopiskom... wciaz mam nadzieje na twoja poprawe, juz osiem razy podpadles.u mnie jest do 10 razy wiec masz.jeszcze szanse...

Sorry, ale przyznasz, że nie mogę takich rzeczy zostawiać bez odpowiedzi. Nie ja zacząłem, ale mam nadzieję, że ja to skończę. Do Ciebie nic nie mam, chociaz nie podzielam Twego ogólnego pesymizmu. Jestem na Tym foum od siedmiu lat, na Bocznicę wszedłem dopiero pod koniec 2011. Pozdrawiam.

To raczej śpiący indianin :)

Spracowanz to śpiący.Indianin też człowiek i może pracuja ciężej niż niktórzy z nas.?

Pozdrawian i nie mam nic złośliwegi na myśli-Zycie nie dla wszystkich jest zabawą.

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

• Redaktorzy

Powinien myć się chociaż z raz dziennie. Dostęp do wody bieżącej jest jednym z niewątpliwych plusów nowoczesności. Szkoda, że nadal nie wszyscy to doceniają.

Powinien myć się chociaż z raz dziennie. Dostęp do wody bieżącej jest jednym z niewątpliwych plusów nowoczesności. Szkoda, że nadal nie wszyscy to doceniają.

Pan pozwoli, że zapytam z innej beczki - do niedawna miałem obliczone kilka tysięcy postów, teraz mam niecałe 800. Co się stało?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nowoczesny facet to taki, który opiera się wszystkim, lansowanym przez media, pozom i potrafi zachować klasę, kindersztubę, światłość umysłu, szacunek dla kobiet... po prostu albo aż gentelmen. Ja to mam zwyczaj zwać człowiek starej daty, old fashion man ;)

Popieram - do dziwki zwraca się jak do damy, milczy i słucha, nie uraża uczuć własnych - ale o czym ja piszę?

Wylatywałem z tego forum za najgorsze awantury i bluzgi... ale może piszę o wzorze niedościgłym? Właśnie o Old Fashion Manie?

Jozwa - to naprawdę TY?

Nowoczesny facet przynajmniej raz w tygodniu powinien łapać jednego nietoperza.!

Bardzo mi brakowało Twojego lewicowego cepa. Ale jezeli jesteś starym dobrym Jozwą Marynem, to wszystko jest na dobrej drodze :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.