Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś słuchał już Tannoy Fusion 2?

marszalo

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem test fusion 4, może się komuś przyda.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pytam bo chce sobie skompletowac zestaw dla poczatkujacego:

H/K AV2550 czy lepiej dorzucic 1000 i AV230+ podstwki siakies,moze KEF Q1-z tego co poczytalem to KEF`y powinny dobrze sie sprawowac z Harman/Kardonem

Tannoy przylukałem ostatnio i sa tansze

Jesli ktos takowe posiada niech podzieli sie wrazeniami(czy Kef,czy tannoye)

a mnie interesuje opinia o Fusion 3. mercury m3 (i mX3 i mX3-m) miały też dobre opinie często. Czy popsuli je robiąc Fusion? Z oglądania parametrów Fusion są lepsze od mercury w tym, że Fusion 1 i 2 dmuchają do przodu , a mercury dmuchały wstecz. Jak rozumiem małe Fusion są więc elastyczniejsze w ustawianiu niż mercury? Z "ubytków" duże Fusion nie są dociążane a mercury (przynajmniej późne) były. NIe wiem czy to ma duże znaczenie w tej klasie... Ale zmiana driverów może mieć. Więc jakby ktoś coś słyszał (głośnik lub opinię) niech zapoda na forum plz.

Wlasciwie to obojetnie czy 2 czy 3.Niech ktos kto mial okazje sluchac z tej serii i poprzednich moze sie wypowie i nam rozjasni troche chociaz.Wyglada ze to nastepca mercury bo mx to mial byc budzetx8 a nie nastepca merc...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.