Skocz do zawartości
IGNORED

Głośnik Eton Symphony 26 HD 1 ktos go sluchal/aplikowal?

bart-azazel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegow

Jakie wrazenia z odsluchu ww glosnika??

Głośnik Eton Symphony 26 HD 1

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Idelnie pasuje do mojego projektu i wiem ze to bardzo ciekawa konstrukcja, no i ma swietne parametry, ale najbardziej interesuja mnie wasze wrazenia odsluchowe.

Piszcie o doswiadczeniach z tym glosnikiem, nie jest bardzo populrny i nie ma zatrzesienia informacji w necie, wiec licze na pomoc.

Z sama aplikacja nie bede mial problemow, jest wszystko do momiarow i fachowa pomoc kilku powaznych konstruktorow ;]

Dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Bart

Ukryta Zawartość

Wydaje mi się, że daniel69xyz ma je w 3-way na etonach. Jeżeli tak, to dosłownie kilkadziesiąt sekund słuchałem na nich Knopflera i śmiało mogę powiedzieć, że brzmiały bdb, a dzielę kolumny na dwie kategorię jedynie.

Dokładnie. Yoshi projektował do nich zwrotnicę i bardzo pozytywnie wypowiadał się o tym ceramiku. Z czym chcesz go łączyć?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

poczytalem, zachecajace ;]

znam yoshiego ale to chyba nie ten sam ktorego znam... heh

jesli tylko takie doswiadczenia tzn az takie ze nie ma co sie zastanawiac to niedlugo podziele sie wrazeniami z mojej aplikacji, ale jeszcze sie wstrzymam, byc moze poslucham calosci na pozycvzonych przetwornikach zanim dokonam zakupu, jesli dojdzie odsluch do skutku to podziele sie wrazeniami,

dziekuje i prosze o dalsze opinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.