Skocz do zawartości
IGNORED

Radosna twórczość

Hermes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Aby nie zaśmiecać innych wątków pomyślałem, że założę nowy. Na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) znajdują się moje prace luźno związane z tym forum i jego użytkownikami. Tak się jakoś z Wami zżyłem, że czasami Wasze nicki czy wątki są inspiracją dla mojej pseudo - artystycznej twórczości. Jest to moje hobby, które pozwala odświeżyć sobie obsługę niektórych programów i zachować jako taką sprawność w operowaniu myszą.

Jeśli ktoś nie życzy sobie aby jakaś praca z nim (lub jego wątkiem) związana znajdowała się na w. w. stronie to proszę o kontakt. Usunę jak będę mógł najszybciej.

Jeśli natomiast ktoś będzie chciał wykorzystać w jakiś sposób materiały znajdujące się na stronie to będzie mi bardzo miło mu je udostępnić. O ile nie będzie sprzeciwu osób trzecich bezpośrednio w sprawę "zamieszanych".

Z góry dziękuję za wszelkie komentarze, uwagi, a przede wszystkim za samo zainteresowanie.

Jak narazie znajduje się tam kila wzorów "koszulek". Mam nadzieję, że z czasem będę bardziej twórczy. Seria zainspirowna produkcją koszulek i propozycją forumowiczów dotyczącą umieszczenia na nich nicków.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/9594-radosna-tw%C3%B3rczo%C5%9B%C4%87/

Gratuluję - jak dla mnie #1 to Sovajazz z saksami, a #2 to Paulinka (wersja z lewej). Co prawda mogłoby to byc odebrane jako "seksistowskie" i sprowadzanie kobiety do..... (tu wpisz co Ci przyjdzie do głowy). Ale stawie czoła skrajnym feministkom i powiem głosno - TA KOSZULKA MI SIĘ PODOBA. Nie wiem co na ten wzór Paulinka?

• Redaktorzy

Rownie dobrze można by stwierdzić, że sova zostal sprowadzony do postaci dwu fallicznych rur... Co jest obrazą z różnych że tak powiem paragrafów, bowiem z jednej strony taka wielka rura sugeruje, że sova nie ma dosyć krwi na obsługę innych ważnych organów, z drugiej zaś podwójnym instrumentem władają, o ile mi wiadomo, kangury. I też niedobrze... Nigdy nie wiadomo, co się komu skojarzy.

• 5 miesięcy później...

Witam

Poniżej prezentuję efekt "znęcania" się nad kolejnym nickiem, jednego z Forumowiczów. Plik jest niewielki, a na serwerze gdzie znajduje się strona z innymi moimi pseudo-artystycznymi pracami miejsca tyle co "kot napłakał", dlatego odważyłem się zaprezentować go tutaj. Jeśli właściciel nicka sobie tego nie życzy, to proszę o informację, a ja będę prosił Lukara o usunięcie obrazka.

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-224175_1.gif]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

Darcy, BRODA, bardzo chętnie. W chwili wolnego czasu postaram się coś spreparować i wynagrodzić Waszą odwagę :). Jednak nie zaryzykuję podania terminu. Wszelkie sugestie mile widziane. Np. Ururam podrzucił pomysł, żeby było coś związanego z magią. Na ile mi się to udało, to już inna sprawa.

Pozdrawiam

ojoj, jakie super rzeczy tu odkrywam:-))) lepiej pozno niz wcale - a pol roku mi to zajelo ;-)

Hermes, jest mi nbiezmiernie milo! Nie bede podnosic krzyku ze costam jest seksistowskie, ani tez oglaszac innego potwornego nieprzebaczalnego izmu. Superek pomysl, bardzo mi milo ze moglam - a "wysraczyla" moja wirtualna obecnosc - byc dla ciebie inspiracja.

wiec posylam troszke malo feministyczno-walczacego caluska:-)

wasza,

Inspiracja

Fajne koszulki.

Jak będziesz miał czas to zrób koszulkę z moim nickiem. Zamawiam rozmiar XL. Może być czarna lub biła... obojętnie...

Ale jestem odważny co...?

A są w opcji również stringi z nickiem ( Y )....?

Witam

Dziękuję za zainteresowanie i łagodne potraktowanie "radosnej twórczości" :)

Jak już pisałem bardzo chętnie podejmę się "wyzwania" dla wszystkich nicków. Tyle tylko, że jak na hobby przystało poświęcam tej zabawie "czas wolny", którego za wiele nie mam. A i na pomysł muszę czasami długo czekać :).

Andrea, ostatnie logo to "js". O ile dobrze pamiętam, a robiłem to dość dawno, zainspirowały mnie do niego dyskusje pomiędzy "js" (chyba "igod" miał taki nick, przez jakiś czas), a "Darkulem". I miało to w zamiarze wyglądać jak dwie charakterystyki na wykresie, charakterystyka "j" i "s". Ale chyba przesadziłem z zawoalowaniem :).

Koszulek ani nadruków na nie, nie wykonuję. Jedyne co robię to projekt. A jeśli ktoś chciałby rzeczywiście taką koszulkę posiadać to proszę o kontakt na email. Prześlę plik źródłowy z projektem. Z takim plikiem trzeba się jednak samemu wybrać do jakiejś firmy poligraficznej.

A teraz kwestia ceny. Jako, że "najbardziej płodny jest artysta głodny", wszystkie projekty są dostępne za darmo. Wszystkie prawa do projektu ma właściciel nicku, który został wykorzystany. Gdyby ktoś kiedyś "zbił kasę" na takiej koszulce :), to niech da znać, że coś takiego mu się udało. Będzie mi wtedy bardzo miło dowiedzieć się, że "radosna twórczość" na coś się przydała.

Oczywiście wszelkie dobrowolne objawy wdzięczności (kolumny, wzmacniacze, odtwarzacze CD, dyskografie, a nawet kable), żeby nie robić przykrości darczyńcy, postaram się w miarę możliwości przyjąć :).

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Wolę nie myśleć jak wyglądałby józwa. Kufajka i siekiera to pierwsze skojarzenia. Założyliśmy kiedyś z kolegami organizację "Józwa Maryn Front", walczącą z leśnikami, i nawet raz daliśmy taki napis na ścianie kibelka w lesie, żeby sobie nie myśleli!

• Redaktorzy

A, to w takim razie jest taki magiczny kociołek czyli cauldron w języku elfów. W czymś takim na drugim końcu tęczy celtyckie kurduple przechowują skarby.

O to to!

Niestety jak dotad nigdy nie znalazłem właściwego końca owej tęczy. :-/

A teraz sorry, wracam do zaklinania, wysokotonówki juz mam, teraz kolej na łuferki. Tylko chyba większego naczynia będę potrzebował.

-> Hermes: ok. No to ode mnie masz 1 parę IC o dług. ok.60cm. Cable Talk: "Improoved 2" (już nie produkowane). Wyślę najdalej w pon.

Do tunera mogą być ;) Ładny środek i góra, dół - jak gdzieś znajdę do doślę, hihi

Oryginalnie konfekcjonowane, dość solidne wtyki - w budżetówce oblecą. Zwróć uwagę, jak błyszczy cyna - to rzadkość teraz ;) Wygrzej, a potem zrób z nimi co uważasz. Jestem ich 2. (po sklepie) właścicielem.

Amen :)

Pozdr.

Witam

andrea29, z tymi darami to żart był oczywiście. Z resztą i tak dług wobec Ciebie sen mi spędza z powiek. Mam jednak nadzieję, że "gigant" stanie na wysokości zadania i zdążę "pod choinkę".

QrwiQ, te wtyczki to wcale nie takie odległe czasy :).

I na dobranoc coś dla Zbig'a. Choć nie wiem czy o czymś takim myślał. Kolejność projektów nie zależy od sympatii czy uprzedzeń ale od szybkości i skomplikowania skojarzeń (pomysłów).

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-224838_1.gif]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.