Skocz do zawartości
IGNORED

To dopiero jest MATRIX

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

sylw, ale wytłumacz mi co w tym trailerze jest WOW? To nie czasy Matrixa, rewolucji graficznej film nie zrobi. Fabularnie to takie filmy już były wcześniej, a oto fragment opisu filmu "...as one soul is shaped from a killer into a hero, and an act of kindness ripples across centuries to inspire a revolution." WOW! Nie mogę się doczekać!

Każdy ma własną opinię , jeżeli chodzi o efekty to prawdę mówiąc nie oczekuję zmian , wow, dlatego że na tle komercji miło zobaczyć coś po czym można się po zastanawiać . Były podobne fakt , ale miło sobie przypomnieć , sam od filmów po za czystą zabawą oczekuję czasami czegoś więcej . Właśnie trailer w mojej interpretacji tak zapowiedział ten film , stąd wow . Każdy widzi inaczej , zobacz , autor wątku miał na myśli zmianę barci na rodzeństwo , prawdę mówiąc w życiu bym na to chyba nie wpadł ;) . Zobaczę może po obejrzeniu okaże się gniot , teraz się nie wypowiem w przeciwieństwie co do niektórych np . z wątku o Prometeusz-u , na podstawie kilku wpisów wiedzieli jaki jest ten film :( .

P.S. Krytyk to taki gość który uważa że zrobił by coś lepiej gdyby umiał ... , więc po sugestiach innych i tak pozostawię ocenę dla siebie :) . Pozdrawiam ,miłego weekendu.

Gość Gość

(Konto usunięte)

autor wątku miał na myśli zmianę barci na rodzeństwo , prawdę mówiąc w życiu bym na to chyba nie wpadł ;)

Wydawało mi się że rebus był prosty.

Matrix- świat nie jest taki jak nam się wydaje.

Jeden z braci Wachowskich Larry okazuje się siostra Laną. Dla mnie to jest Matrix jak nic.

Wydawało mi się że rebus był prosty.

Matrix- świat nie jest taki jak nam się wydaje.

Jeden z braci Wachowskich Larry okazuje się siostra Laną. Dla mnie to jest Matrix jak nic.

Heh , można i tak ;) . Mamy wodę w szklance , dokładnie połowę jej objętości , ktoś powie że jest w pół pełna a ktoś że w pół pusta , kto ma rację ? ;)

Gość Gość

(Konto usunięte)

Heh , można i tak ;) . Mamy wodę w szklance , dokładnie połowę jej objętości , ktoś powie że jest w pół pełna a ktoś że w pół pusta , kto ma rację ? ;)

Obaj. Wystarczy pomiędzy tymi dwoma stwierdzeniami opisującymi ten sam stan postawić znak równości.

Tu mamy inną sytuację. Okazuje się, że świat jest zupełnie inny niż myśleliśmy do tej pory:-)

Obaj. Wystarczy pomiędzy tymi dwoma stwierdzeniami opisującymi ten sam stan postawić znak równości.

Tu mamy inną sytuację. Okazuje się, że świat jest zupełnie inny niż myśleliśmy do tej pory:-)

Nie tak do końca , w przykładzie ze szklanką i wodą próbowałem ukazać dwie można by rzec różne opinie na ten sam fakt , każdy za nas mierzy swoją miarą , prawda :) . Tak czy siak wiem co miałeś na myśli , no cóż , jeżeli tak Pani? Wachowski czuje to ok. .Myślę że po zasłonięciu okna u niektórych z sąsiadów też można by mieć niezły Matrix ;)

Może być fajny ale świata filmu nie zmieni tak jak Matrix... Czekam z zainteresowaniem w każdym razie.

To już nie ma braci Wachowskich, tak? :)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Ech, co się ludziom robi w mózgach z nadmiaru kasy...

Całe szczęście że Larry postanowił zostać prozaiczną kobietą a nie np. słoniem... chirurg z Beverly Hills za kasę podejmie się wszystkiego! ;)

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.