Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki Edifier S330D czy R2600 ?

Bodhistawa

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam kupić głośniki głównie do słuchania muzyki z komputera, oraz (w drugiej kolejności) do gier i filmów. Waham się między dwoma podanymi w nazwie tematu. Mój pokój ma 4x5 metrów, więc miejsce jest. Które z nich lepiej się spiszą do takich celów?

Dodatkowo potrzebuję jakiejś karty muzycznej zewnętrznej, do podłączenia do laptopa, która będzie dobrze współgrała z tymi głośnikami.

Wydaje mi się, iż znacznie ciekawszym rozwiązaniem w tym przypadku będzie zastosowanie sprawdzonego produktu Microlaba.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

a gdzie masz dostępne te r2600? bo ja czekam od paru miechów i w impulspc póki co ich nie ma cały czas. są gdzieś w pl dostępne? wyglądają ciekawie, ze wzgledu na przedni b-r

Miałem upatrzony sklep, w tym tygodniu mieli dostać, ale przełożyli na wrzesień, więc pewnie wcale nie będzie.

Skoro tak to czy ktoś poleci coś podobnego cenowo i jakościowo?

impuls-pc? bo oni na stronie to mają od bardzo dawna :) w styczniu pytałem o to kiedy będą dostępne i dostałem odpowiedź:

dokladnej daty jeszcze nie mamy ale potrwa napewno jeszcze pare miesiecy czekamy na certyfikat CE.

Maxsklep.pl często są problemy z dostawcami, którzy nie chcąc tracić klienta mówią, że dostawa będzie za miesiąc i taki sklep swoim klientom powtarza taką informację.

Wracając do tematu, poradzi ktoś coś? Chciałbym wreszcie posłuchać muzyki na czymś przyzwoitym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.