Skocz do zawartości
IGNORED

wymiana głośników do 300 zł

exe04

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Do karty muzycznej creative audigy ls podłączone są głośniki creative t20 II. Chciałbym je wymienić ponieważ zawiodłem się na "średnio-wysokim" basie ( dudnią ). Od wczoraj przeglądam internet w poszukiwaniu zamienników ale dość dużo tego jest. Moją uwagę przykuły microlaby b77. Możecie coś powiedzieć na ten temat tych głośników? Ogólnie t20 II podoba mi scena muzyczna gdzie można wychwycić poszczególne instrumenty. Chodzi mi o to żeby nowe głośniki grały tak jak t20 II plus ten bass :)

moze 2.1 naprzyklad edifier c2 plus lub wlasnie te 2.0 microlaby ktorych ale nie mialem mozliwosci jeszcze odsluchac. Jak chcesz troche wiecej wydac to masz tez do wyboru modecom SHF56 i w podobnej cenie edifier R1600T Plus.

Edifiery sam mam i maja dobry dzwiek ktory jest naprawde bardzo czysty i neutralny bas bez zadnego dudnienia czy przesterowania.

Miałem wczoraj na testy mc-shf56. Można sie miło zaskoczyć. Warte są ceny trzysta parę zł.

Zaprosiłem kumpla na odsłuch. Nie mógł uwierzyć, ze z tak małych głośników wydobywa się pełnia pasma - słychać to co trzeba. Grają czysto. Jest miły basik. Soprany ocieplone, wyraźne. Testowane w pokoju do 10m2.

Ja osobiście polecam jak najbardziej.

Jeśli nie lubisz muczącego basu to B77 odradzam, znacznie lepszy jest model B73 i z tym na pewno warto się zaznajomić.Warto też popolować na Solo2 i 2c - całkiem niedawno szło je kupić po 299pln! I to był najprawdopodobniej najlepszy wybór:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w cenie nawet i do 400pln. Dlaczego do 400pln? Bo za 429pln da się kupić Solo3c, a to jest już kawał głośnika, wielkościowo w klasie Solo7c, dźwiękowo w swojej cenie nie do pobicia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.