Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o pomoc w sprowadzeniu boxu CD z uk.

Bart1981

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogą Ci wysłać?

wysłać moga, ale na chwilę obecną nie mam jak zapłacić /karta/.. Po prostu ktoś musiałby zamówić, ja płacę i uzgadniamy prowizję.

może koloega nie łapie się na free postage za min. zamówienia 25 funtów. zamawiam na dniach,ale nie moge czekać do połowy X - inny kolega także czeka...

Ale pomógłbyś w pażdzierniku? wszelkie koszty płace ja i moge dorzucic "na flaszkę" a może i dwie hehe

zamawiam box za 40 funtów. Więc wysyłka chyba free

weź pod uwagę, że rzadko bo rzadko ale czasami zdarza sie że jakiś nowy box jest taniej zamówić w empiku... O ile oczywiscie pojawi sie w ofercie...

właśnie za ten box w Polsce zdzierają. ok temat do zamknięcia. pozdrawiam

napisz do Lacrimosa-on wysyla z USA tutaj,fracht moze byc wysoki! A ten dolicza sie do podstawy naliczania cla i vat. Moze tez MarkN z Chicago,duzo pisze o jazzie w zakladce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.