Skocz do zawartości
IGNORED

Harman Kardon AVR 165 i AVR 265 (różnica w dźwięku)

PauliPF

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

pomiędzy HK AVR165 a AVR265 jest różnica w jakości dźwięku, czy jednak warto dopłacać, zależy od Twoich wymagań, posiadanej konfiguracji kolumn.

A może zwróć uwagę na model wyprzedażowy AVR460.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

są inne końcówki mocy, więc różnica być musi.

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

Witam

Stoję przed wyborem pomiędzy AVR 265 a dużo tańszym modelem 255.

Jakie są pomiędzy nimi różnice? Zarówno w funkcjonalności/wyposażeniu jak i w dźwięku?

• 1 rok później...

witam odświeżę trochę temat ,a nie chce zakładać nowego wątku zastanawiam się nad kupnem amplitunera do kolumn Tonsil Maestro II 180 (kolumny już są) zestaw będzie grał w salonie 30 m2 na razie tylko sam front muzyka 80% kino 20% z czasem 5.1 brałem pod uwagę HK AVR 265 i drugi to DENON 1911 zależy mi na wejściach HDMI 1.4 .

Który był by lepszy albo co możecie mi polecić w cenie od 2000 zł do 3000 zł nie koniecznie musi być nowy .

Czytam opinie o rożnych amplitunerach oczywiście w kwocie do 3000zł i już sam nie wiem czy zrezygnować z tych wejść HDMI i sytemu 5.1 a po zostać przy stereo ponoć lepsze brzmienie myśle o wzmacniaczu stereofonicznym Harman/Kardon HK 970 i do tego tuner H/K TU 970 cena podobna do H/K AVR- 265 . Podłączyć TV do wzmacniacza , a do TV ewentualnie dekoder cyfrowy i DVD tak żeby dźwięk szedł przez wzmacniacz . Czy może jednak pozostać przy amplitunerze ? Niestety nie mam możliwości odsłuchu tych zestawów :-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.