Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki 2.1/ Bass / Laptop / 600zł

skeet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar zakupić głośniki do laptopa, aktualnie nie mam kasy na zewnętrzną kartę dźwiękową, jednak w przyszłości zechciałbym coś zakupić. Przechodząc do sedna sprawy, dużo się naczytałem,na oglądałęm... tak więc mam 600zł, chciałbym dobre, mało awaryjne głośniki z dobrym bassem (chciałbym go nie tylko słyszeć, ale momentami czuć jak wgniata w kanape i wywala bebechy), nie wiem czy do 600zł jest coś takiego dostępne?

Wytypowałem kilka modeli

-Edifier S330D

-Logitech Z623 lub używka z2300 (chodź wydaje mi się, że to szajz jakich mało)

-Edifier C3

-Creative T3

Nic więcej nie znalazłem godnego uwagi, chyba że ktoś zna dobre modele w tej cenie z moimi wymaganiami (może jakieś manty, lub inne nieznane ale dobrze grające) icon_smile.gif

Używane też mogło by być, niestety Bose jest dla mnie nie osiągalne cenowo.

Z góry dziękuje za odpowiedź.

PS. Pokój około 15m2.

bas w edifierach bedziesz mial neutralny jak chcesz miec bas to wybierz logitechi ale za to nie bedzies mial dobrego dzwieku.

ja bym wybral C3 sa naprawde super no chyba ze potrzebujesz wejscie optyczne to tylko przy tej cenie jest S330D na rynku.

bas w edifierach bedziesz mial neutralny jak chcesz miec bas to wybierz logitechi ale za to nie bedzies mial dobrego dzwieku.

ja bym wybral C3 sa naprawde super no chyba ze potrzebujesz wejscie optyczne to tylko przy tej cenie jest S330D na rynku.

Szczerzę to nie wiem jakie wejście potrzebuję. Zbytnio nie wiem czym się różni optyczne od ...innego ?

Chce na początek podpiąć pod lapka.

Pełne zadowolenie osiągniesz dopiero po dołączeniu do dobrej karty zewnętrznej dobrego wzmacniacza i kolumn stereo . Bo kolumienki 2.1 5.1 itd komputerowe dobre są tylko do filmów lub gier .

Kup na początek okazyjnie kupiony używany wzmacniacz za 300 zł ( Marantz , Denon ,Yamaha ) plus jakieś monitory używane około 400 zł ,

aha u mnie sa podlaczone do telewizora do wzmacniacza i super graja:)

Zależy kto ma jakie oczekiwania od sprzętu . Np. ja oczekuje od przetworników czysty klarowny dżwięk , zwarty precyzyjny bas , nie zlany dół góra środek .

ale to sprawa indywidualna i oczywiście niczego nie nie narzucam .

feda78 nie kumam, jak ja założyłem post o jakieś głośniki pod kompa to napisałeś abym brał Edifier R1900 a logitech to szajs, i w Edifier'ach bass będę miał dobry, a tutaj piszesz że bass będzie lepszy w logitech'ach...

jak chcesz miec bas ktory caly czas ci tylko chodzi i dudni to bierz logitechi tak jak napisalem jak chcesz miec bas ktory sie komponuje z utworami i gra z satelitkami ktory nisko schodzi to bierz edifiery.

W basie sa tez roznice i niektorym sie nie podoba neutralny bas chca miec ufca ufca ufca tylko nic wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.