Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wzmacniacz + kolumny Amplituner Pioneer VSX-922

mastax666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem na etapie skladania systemu na razie wybrany mam amplituber Pioneer VSX-922 i potzrebuje porady jaki wzmacniacz do tego mialbym kupic zastanawialem sie nad Harman Kardon HK 980 i nie wiem czy to dobry wybor.

Ja mogli byscie pomoc to bylbym wdzieczny i do tego kolumny na razie zastanawiam sie nad tymi MONITOR AUDIO RX8 lub RS8

wzmacniacz do amplitunera,po co,ten amplituner to samodzielny klocek bez możliwości współpracy z jakimśkolwiek wzmacniaczem.Brak pre-out

Chce zrobic sobie 2 w 1 znaczy stereo i kino domowe. A moglbys mi podeslac jakies ampli zeby polaczyc ze wzmacniaczem?

Moze Denon AVR 1911BK? i do tego kolumny

Jestem zielony w tych sprawach a im wiecej czytam tym mniej wiem na razie padlo na te 2 amplitunery

amplituner musi mieć pre-out,możliwość zasilenia dodatkową końcówką mocy.Kolego wyżej nie pisz głupot bo wzmacniacz hk-980 jest cieńki ale i tak o dwie klasy lepszy od amplitunera,proponuje trochę posłuchać,a nie wypisywać brednie.Amplitunery które to mają to już modele ciut droższe,z tych taniutkich to nie zły amp to hk-260 ma to czego szukasz i gra podobnie do wzmacniacza hk-980.

amplituner musi mieć pre-out,możliwość zasilenia dodatkową końcówką mocy.Kolego wyżej nie pisz głupot bo wzmacniacz hk-980 jest cieńki ale i tak o dwie klasy lepszy od amplitunera,proponuje trochę posłuchać,a nie wypisywać brednie.Amplitunery które to mają to już modele ciut droższe,z tych taniutkich to nie zły amp to hk-260 ma to czego szukasz i gra podobnie do wzmacniacza hk-980.

Naucz się wpierw poprawnie pisać analfabeto. Poczytaj trochę książek oraz gazet i zwróć uwagę na stosowanie znaków interpunkcyjnych wraz ze spacją.

Naucz się wpierw poprawnie pisać analfabeto. Poczytaj trochę książek oraz gazet i zwróć uwagę na stosowanie znaków interpunkcyjnych wraz ze spacją.

posłuchaj nie jestem z tobą na ty,więc pohamuj,nie piszemy tu o ortografii,lecz o czymś innym.Jak nie masz nic do powiedzenia to czytaj i słuchaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.