Skocz do zawartości
IGNORED

Epos Epic 5 + Exposure 2010s2 czy Audiolab 8200A ?

lamerblamer

Rekomendowane odpowiedzi

witam Państwa

powyższe kolumny już mam. teraz kwestia wzmacniacza. który z powyższych będzie lepszy? słucham pop'u i lekkiego rocka na 25m2, pokój dobrze wytłumiony, kolumny będą stały około 1 metra od ściany.

a zatem:Exposure 2010s2 czy Audiolab 8200A ????

bardzo proszę o pomoc

dodam że nie lubię brzmienia pozbawionego środka (jak w Monitor Audio), ani tandety i efekciarstwa (Yamaha, Denon). Interesuje mnie dynamiczne ale nie narzucające się brzmienie z ładnymi wokalami i umiarkowaną detalicznością.

witam Państwa

powyższe kolumny już mam. teraz kwestia wzmacniacza. który z powyższych będzie lepszy? słucham pop'u i lekkiego rocka na 25m2, pokój dobrze wytłumiony, kolumny będą stały około 1 metra od ściany.

a zatem:Exposure 2010s2 czy Audiolab 8200A ????

bardzo proszę o pomoc

dodam że nie lubię brzmienia pozbawionego środka (jak w Monitor Audio), ani tandety i efekciarstwa (Yamaha, Denon). Interesuje mnie dynamiczne ale nie narzucające się brzmienie z ładnymi wokalami i umiarkowaną detalicznością.

czy nikt nie ma tych wzmacniaczy?

Wymienionych przez Ciebie wzm. nie słyszałem.Natomiast mam model starszego audiolaba 8000se słucham rocka i bluesa i gra nieżle. 8200 jest podobno jeszcze lepszy. Przed zakupem porównałem z denonem 700 chyba i audiolab rzeczywiście zagrał spokojniej bradzo uporzadkowym dzwiękiem. Jest bardzo naturalny: oddaje sposób realizacji nargań, różnicuje płyty.

Mam exposure 2010s2 z eposami ale M12i. Muza pokroju Dire Straits czy The Eagles brzmi fajnie i mogę słuchać tego długo jednak że Queen, Bon Jovi czy np Iron Maiden już nie zawsze chociaż bardzo dużo zależy od jakości materiału jaki się słucha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.