Skocz do zawartości
IGNORED

sony cdp991 czy cdp911

choina

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam zamiar kupić cd za ok. 300zł i tu pytanie który będzie lepszy cdp 911 czy cdp 991? a może coś innego w tej cenie?

Stereo Cayin A70 MKII, Marantz 67SE, Studio Hertz 16 Minas Anor 2,5III

Kino Yamaha 767, Blu-ray Panasonic, Himedia 600, Dali concept 1, JBL ES 150, Epson TW 3200

https://www.audiostereo.pl/topic/9971-sony-cdp991-czy-cdp911/

A może cdp xe 330 za ok 300z, to chyba niższy ale młodszy model?? Jest jeszcze na alegro cdp xe 320 za ok 200z, czy warto dołżyć to100zł do xe 330. Na dzień dzisiejszy mam dvd dvp-s 735d. Jak myślici czy te modele cd które podalem wyżej lepiej sobie poradzą z odtwarzaniem płyt cd?

Kino Yamaha 767, Blu-ray Panasonic, Himedia 600, Dali concept 1, JBL ES 150, Epson TW 3200

>Maxi.

Napisz mi coś więcej, tz. w jakim jest stanie ile chcesz za niego itp. Ja mieszkam blisko Warszawy.Pisz pod ten adres: [email protected]

• 1 miesiąc później...
  • 10 miesięcy później...
  • 2 tygodnie później...

Z tego co wiem od Piotrka608 w 991 siedzi KSS240. Mam od tygodnia 991 i muszę przyznać, że to całkiem poczciwe urządzenie. Szczególnie, że dałem za niego 150 zł z pilotem... Nieźle zgrywa się z Denonem PMA-1560 choć Profigolada PGA 4210 musiałem wymienić na DIY z Klotza LaGrange i dopiero wtedy lepiej zagrał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.