Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  494 członków

Sansui Klub
IGNORED

Jaka integra Sansui do Dynaudio Contour I

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

jestem stosunkowo świeżym użytkownikiem tego forum i nie jestem w stanie przekopać wszystkich wątków. Jeśli jest mi w stanie ktoś doradzić, to będę zobowiązany.

Ogólnie tak - nigdy nie słyszałem żadnego wzmacniacza Sansui, ale z tamtej epoki słuchałem Luxmanów i Roteli i byłem bardzo zadowolony. Teraz chciałbym wypróbować Sansui, a że mieszkam w małej wiosce z dala od większych miejscowości nie mam jak podjechać, posłuchać, czy pożyczyć. Więc chcę kupić wzmacniacz Sansui, który by wysterował moje kolumny Dynaudio Contour I (Impedancja 4 Ohm, czułość 86 dB, moc 100 Watt, zalecana moc wzmacniacza 40-200 Watt)

Czy pomoglibyście mi dobrać odpowiedni model? Koniecznie czarny front. Myślałem o Sansui AU 5900, czy to dobry trop? Jakie modele jeszcze warto rozważyć? Poszukuję modelu dziewiczego przed serwisem, gdyż chętnie sam wykonam sobie ów serwis.

Za pomoc z góry dziękuję, Piotr

Ps. mój budżet to do 2k pln.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.