Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  364 członków

Tidal Klub
IGNORED

Problem z usuwaniem utworów z Playlist TIDAL-a

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Czy doświadczacie problemu użytkując TITALA na Macbooku z M1 że nie można usunąć więcej niż 1 utwór. Kolejne  mimo usuwania zostają w Playliście.

Dopiero gdy się wejdzie ponownie w Playlistę można kolejnyb usunąć i jeszcze dostrzegłem że pojawiają się kolejne duplikaty  ostatniego utworu z Playlisty na samym końcu.  Co ciekawe po zamknięciu aplikacji i ponownym uruchomieniu na końcu Playlisty nie ma już duplikatów. 
Spróbowałem całkowicie odinstalować i zainstalować TIDALA ale niestety nie pomogło. Przez ponad rok idealnie działało wszystko + edycje.
Jakieś pomysły ? 
MacOS: Sequoia 15.3.1 (najnowsza  na 16 lutego 2025).. możliwe, że po updacie OS  powstał problem, ciężko zdiagnozować
Miłego dnia. 

Edytowane przez Marek333

Widzę z forów zach. że nie jestem jedyny , który ma problem przez update Maca do Sequaia. Pozostaje czekać aż chłopaki dopracują apki.
Na szczęście mam alternatywę w postaci apki JPLAY , która nigdy nie robi żadnych problemów i odtwarza wszystkie  serwisy jak złoto !. Szacunek dla twórców programu, polskich ! Brawo. Jednak TIDAL przydałoby się aby też działał bo ma świetnie rozwiązaną jedną funkcję którą lubię : podpowiadanie przez AI kolejnych list utworów które lubię (pod Playlistami na dole). To super sprawa !

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.