Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do Advance Acoustic x-i90 / 2000 zł

Sebak77

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo potrzebuję Waszej pomocy.

Jakie kolumny podstawkowe do 2000 zł polecacie do wzmacniacza Advance Acoustic x-i90? Czy może jednak warto kupić kolumny podłogowe w tej cenie? Używane odpadają, tylko nowe lub demo ze sklepu.

Słucham każdego rodzaju muzyki, więc szczególnych preferencji w tym zakresie nie mam. Pokój do nagłośnienia około 15 m2.

aukcja podglądowa:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zastanów się mocno nad tymi kolumnami, 1500zł za parę i naprawdę fajnie grają. Polskie kolumny. Twój AA bardzo dobrze z nimi zagra.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witaj,

aby zaproponować konkretne modele, podaj proszę trochę więcej szcEgolow dotyczących Twoich preferencji. Przede wszystkim jakie gatunki muzyczne słuchasz i jakie lubisz brzmienie

Czekam na szczegóły

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Dziękuję za propozycję Pylonów. Zaczynam je bardzo poważnie rozważać. Jakoś mi umknęły.

Polecano mi również Monitor Audio BX2 i Acoustic Energy 301. Co o nich sądzicie? Czy się sprawdzą, które z nich są lepsze?

Tak jak już napisałem, słucham wszystkiego, ale głównie rock, pop i nowe brzmienia. Klasyka raczej rzadko, ale również się zdarza. Lubię detale, raczej bez dużego basu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.