Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  740 członków

Rotel Klub
IGNORED

Podłogówki do Rotel RCD1572+RA1520

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o sugestię w doborze podłogówek w cenie do 5000 zł do zestawu Rotel RCD-1572 + RA-1520.

Aktualnie gra to z Dynaudio DM 2/7 w 25 m2. Muzyka bardzo różna: King Crimson, Art Zoyd, Coil, David Sylvian, ale też sporo muzyki współczesnej i improwizowanej, czasem trochę ciężkiego grania, ale zdecydowanie bardziej w gatunku hardcore niż metal.

Naturalną kontynuacją wydają się być Dynaudio Emit M30, ale trochę przekraczają budżet i nie wiem, czy mój RA-1520 je dobrze wysteruje.

W grę wchodzą raczej kolumny nowe.

Z uwagi na zerowe zainteresowanie w rozwiązaniu mojego dylematu, zawiązałem taki sam wątek na forum ogólnym. Proszę więc moderatora o zamknięcie tego tematu w Klubie Rotel, bo niestety nie wiem jak tego samodzielnie dokonać.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.