Skocz do zawartości
IGNORED

Rotel + Kappa 8.1 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was 

Niniejszym chciałbym się zapisać do klubu z moimi Kappami 8.1i 

Kolumny nabyłem niedawno i jestem nimi niezmiernie oczarowany. Na razie napędzam je Rotelem Ra 980bx. Jakoś to gra, ale wiem że to przedsionek tego co można z tych kolumn wyciągnąć. Słyszałem je pod końcówką Luxman m03b i było potężnie. 

Pytanie brzmi co sensownego w cenie do około 5000zł można kupić do napędzenia tych kolumn. 

Generalnie lubię granie Rotela. Czy końcówka np rb990bx byłaby dużym skokiem do przodu w stosunku do mojej integry ? Oczekuję raczej ciepłego grania, z niezbyt ostrą górą. Ma być przestrzeń, gęsty dźwięk, pełna kontrola basu i muzykalność. Zastanawiam się jeszcze nad Krellem kav300i, tylko on nie ma regulacji tonów a ja czasem słucham cicho i potrzebuję dodać basu.

Może macie jeszcze inne koncepcje ?

https://www.audiostereo.pl/topic/155461-rotel-kappa-81/
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.