Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  740 członków

Rotel Klub
IGNORED

Upgrade systemu RCD-1572 + RA-1520 + Dynaudio Evoke 20

Rekomendowane odpowiedzi

System RCD-1572 + RA-1520 + Dynaudio Evoke 20.

Gra to na przeważającej większości płyt zjawiskowo, szczególnie z małymi poziomami głośności, na czym mi bardzo zależało (mieszkanie w bloku).

Niestety na większych głośnościach bas potrafi czasem nieprzyjemnie zadudnić, szczególnie na starych, źle nagranych, nagraniach koncertowych mojego ulubionego King Crimson.

Wydaje się, że najsłabszym ogniwem jest wzmacniacz.

Czy A14 (na wyprzedaży aktualnie w niezłych cenach) będzie właściwym upgradem w miejsce RA-1520, czy może raczej używany RA-1570?

A może wystarczy pokombinować coś z kablami? Aktualnie to interkonekt VDH The Wave i głośnikowe Tellurium Q Black.

• 3 tygodnie później...

Mój najlepszy rotel RB-1090 idzie pod młotek, zapraszam na olx. W klubie nadal zostaję, choć Roteli za niedługo miał nie będę, sentyment pozostanie, to pierwszy niezawodny, solidnie zbudowany sprzęt po wcześniejszych pioneerach, nadach, Cambridge Audio i innych wynalazkach z młodych lat

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.