Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  243 członków

Bluesound Klub
IGNORED

Sprzedaż Bluesound Node

Rekomendowane odpowiedzi

Od ponad dwóch miesięcy jestem naprawdę zadowolonym posiadaczem najnowszego Bluesounda Node (czarny) z oryginalnym pilotem i zasilaczem liniowym od PD Creative. Gra to świetnie, natomiast wcześniej korzystałem z wbudowanego we wzmacniacz Chromecasta - dźwięk był dużo gorszy, ale... był wyświetlacz. Niestety nie jestem w stanie pogodzić się z brakiem możliwości rzutu okiem na sprzęt by zobaczyć, co tam akurat gra, a każdorazowe odblokowywanie telefonu i odpalanie apki jednak nie jest dla mnie...
W związku z powyższym będę się przesiadał na coś z odpowiednio wysokiej półki, aby nie stracić na jakości dźwięku, a posiadany zestaw będę chciał sprzedać.

Obecne ceny posiadanych elementów w oficjalnej dystrybucji kształtują się następująco:

• Bluesound Node - 2799 PLN
  • pilot RC1 - 299 PLN
  • moduł + zasilacz liniowy - 1267 PLN

Node z pilotem zakupiony został 22.11.2022, zasilanie 30.11.2022. Dziś taki zestaw kosztowałby więc 4365 PLN. Czy wg Was cena 3500 PLN za taki zestaw (przedpłata, wysyłka po mojej stronie) to dobra oferta?

https://www.audiostereo.pl/topic/161403-sprzeda%C5%BC-bluesound-node/
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.