Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  527 członków

Marantz Klub
IGNORED

marantz pm 7000n problem z tidalem

Rekomendowane odpowiedzi

witam , od samego początku jak go posiadam od 3 miesięcy mam problem z tidalem przez heos nie odtwarza ale prze mconect działał do dziś tzn kawałki ,,master ,, rozłącza po paru parunastu sekundach gdzie po chwili przeskakuje na następny kawałek...  co się dzieje ?? . net w porządku 

wszystkie flaci24bit wywala ale 16bitowe są ok

Edytowane przez duzy213
https://www.audiostereo.pl/topic/165491-marantz-pm-7000n-problem-z-tidalem/
  • Moderatorzy
4 minuty temu, duzy213 napisał:

witam , od samego początku jak go posiadam od 3 miesięcy mam problem z tidalem przez heos nie odtwarza ale prze mconect działał do dziś tzn kawałki ,,master ,, rozłącza po paru parunastu sekundach gdzie po chwili przeskakuje na następny kawałek...  co się dzieje ?? . net w porządku 

Kiedyś się bawiłem u kolegi tym Marantzem i nic takiego nie robił. Za to w letnim domku, mam internet LTE i głośniki Sonos robiły mi podobnie z Tidalem, ale to na pewno była wina słabego/niestabilnego połączenia.

5 minut temu, Marcinus napisał:

Kiedyś się bawiłem u kolegi tym Marantzem i nic takiego nie robił. Za to w letnim domku, mam internet LTE i głośniki Sonos robiły mi podobnie z Tidalem, ale to na pewno była wina słabego/niestabilnego połączenia.

to idzie po kablu

a co do heosa i tidal u mnie jest tak... wszystko ładnie chodzi do momentu jak wybiorę konkretny utwór lub album to wyświetla mi takie coś ... odtwarzanie z tidal nie powiodło się. Proszę spróbuj póżniej

Edytowane przez duzy213
  • Moderatorzy
2 minuty temu, duzy213 napisał:

to idzie po kablu

Nie wiem, co jest przyczyną u Ciebie. Napisałem, ze u mnie na innym sprzęcie było podobnie, może to jakiś trop, a może zupełnie błędny kierunek. To, że po kablu nie oznacza, iż połączenie musi być stabilne. Można wziąć sprzęt pod pachę i udać się do kolegi, u którego jest inna sieć i spróbować.

coś jest nie tak z tidalem bo na kompie mam ten sam problem... a jak tam u was ???

reset sprzetu. dwa routery po kablu i wi-fi odinstalowywanie ,zjebałem całe popołudnie a najprawdopodobnie to tidal krzaczy....

Edytowane przez duzy213
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.