Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Q21 wstawia te same watki 4 razy

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego Q21 wstawia te same watki 4 razy?

A na zaden nie mozna odpowiedziec

To jest bez sensu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Godzinę temu, xajas napisał:

Dlaczego Q21 wstawia te same watki 4 razy?

Bo mają słabych specjalistów od marketingu i nie zdają sobie sprawy z tego, że źle zaadresowana reklama lub zbyt nachalna przynosi efekt odwrotny od zamierzonego? Lub wychodzą z założenia, nie istotne jak się o nas mówi, ważne aby dużo się mówiło 

Bo mają słabych specjalistów od marketingu i nie zdają sobie sprawy z tego, że źle zaadresowana reklama lub zbyt nachalna przynosi efekt odwrotny od zamierzonego? Lub wychodzą z założenia, nie istotne jak się o nas mówi, ważne aby dużo się mówiło 

To ze duzo mowia to jest OK, ale dla mnie za szybko. Ale moze jestem za stary, by za tym tokiem podazyc

A jesli juz na koniec pytaja o komentarze, to powinni otworzyc watek, by mozna pisac komentarze

A mam komentarze

Juz do drugiego zdania o tym, ze aktywne monitory nie daja mozliwosci dopasowania brzmienia tak jak zmiama kabelkow albo wzmacniacza. Te, ktore ja znam maja takie mozliwosci, ze zmiamy kasbelkami czy wzmacniaczami sa smiechu warte. A jedli chce duzych zmian, to zmieniam glosniki s nie jabelki

Ale moze mamy inne glosniki aktywne na myslii. Poza tym jesli na poczatku mowie ze jedne i drugie maja jako glowny cel dobrze oftwsrzac muzyke, a potem caly czas podkreslam ze glownym celem pssywnych jest zabawa w audio (w co wierze i jest OK), to jest to niekonselwentne.

Ale to jest z mojej strony przypiendralsnie sie do detalii.

Generalnie w sumie pomysl na takie widela jest dobry, podoba mi sie, sle bym go troche „zneutralizowal“

Co by tez bylo ciekawe/pomocne to zestawienie/porownanie kosztow wersji pasywnej (wzmacniacz+kabelki+Glosniki) i aktywnej (glosniki)
(W porownywslnej klasie jakosciowej)
11 godzin temu, xajas napisał:

Juz do drugiego zdania o tym, ze aktywne monitory nie daja mozliwosci dopasowania brzmienia

Wielokrotnie zwracano uwagę Q21, że poziom merytoryczny ich filmów jest bardzo niski. Bez widocznego skutku. Nastawili się na produkcję filmową klasy C i w tym segmencie chyba dobrze się czują. Swoje produkcję adresują do niezbyt dociekliwego odbiorcy, który łyka wszystko jak pelikan

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.