Skocz do zawartości
IGNORED

Lyngdorf TDAI-1120 trudne pomieszczenie odsłuchowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie,nie wiem czy trafiłem w odpowiednie miejsce,ale jeśli nie to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu 🙂

Mianowicie sprawa wygląda tak,że jestem posiadaczem kolumn Heco Revolution 9,wzmacniacza Denone PMA-900hne oraz suba SVS SB-2000 PRO,gra to wszystko w 42-metrowym pomieszczeniu bez adaptacji akustycznej.Największym problemem jest dudniący bas ,no i problem ze zszyciem kolumn z subem.Dużo czytałem o Lyngdorfie i raczej pochlebnych opini ,dlatego pomyślałem,że dobrze byłoby go wypożyczyć i  wypróbować z tym ,że jestem troszkę niereformowalnym i nie technicznym typem 😁, dzwoniąc do sklepu dowiedziałem się,że mogę wypożyczyć na 1 tydzień używanego TDAI-1120 a potem ewentualnie zamówić nowego,a nie chcę od razu zamawiać nowego i komuś go odpakowywać a potem zwracać ewentualnie gdyby mi nie podpasował,bo sklep będzie miał problem ze sprzedażą,dlatego umówiłem się na wypożyczenie.Przechodząc do meritum,szkoda tracić mi czas mając tylko tydzień na ustawienie tego wszystkiego,zszywanie z subem ( odpowiednie odcięcia,fazy itp. sprawy) tym bardziej,że zawsze mam trochę problem z takimi czynnościami.Czy znalazłby się ktoś z okolic Łodzi kto mógłby dopomóc w podłączeniu i ustawieniu wszystkiego jak należy, oczywiście nie za darmo 🙂

Myślę,że jeśli już ktoś to robił poszłoby to o wiele sprawniej.Z góry dziękuję za dobre chęci kolegów i pozdrawiam serdecznie Paweł.👍

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.