Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką końcówka i pre do Infinity Kappa 8.2i

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Podpowiedzcie proszę  na jaką końcówkę i pre się zdecydować. Po przeczytaniu wielu postów wybór swój zawęziłem do 2 firm: Parasound i Nakamichi. Do tej pory mój zestaw składał się kolumn Infinity Kappa 8.2i, wzmacniacza Musical Fidelity A300 dual mono a źródłem był Cambridge Audio Stream Magic. Muzyka 90% ze Spotify. Zestaw gra przyjemnie, ale basu jest za mało. Słucham praktycznie wszystkiego oprócz muzyki klasycznej i jazzu. Zdecydowałem się na zestaw składający się z końcówki mocy i do tego pre. W niedalekiej przyszłości dokupię jakiś odtwarzacz CD i gramofon. Proszę o radę, w co celować. Z firmy Parasound biorę pod uwagę końcówkę HCA 2200 lub droższą A21 i przedwzmacniacze P5, P6 oraz PLD 2000. Jeżeli chodzi o nakamichi to NA 7E oraz CA7E. Muszę mieć pilota, żeby sterować głośnością. Pomieszczenie ma ok 50m2.Dostępność Nakamichi CA 7E z pilotem jest bard o słaba 😞

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.