Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno ubawi was fakt, iz Public Enemy zostal wlasnie

DOZYWOTNIO ZBANOWANY za umieszczenie na Forum

ponizszego rysunku, z podpisem : "Z pamietnika mlodego Atoposa" !

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Widzę, że jacch poważnie przejął się rolą. Jeżeli to forum ma wyglądać tak, że moderator będzie decydował o tym, co jest dla mnie śmieszne a co nie, to ja dziękuję i żegnam bez żalu. Audiostereo nie gnije, ono już zgniło. Szkoda.

To chyba niestety prawda. Forum, przynajmniej dla mnie, biernego (acz wiernego) obserwatora, było dotychczas ośrodkiem wymiany myśli. Pewnie, że są na tym forum typy, z którymi się kompletnie nie zgadzam, ale to też świadczy o jego sile! Jeszcze trochę, i będzie jak na forum HFiM, gdzie każda myśl inna od jedynie słusznej linii jest natychmiast zakrzyczana, albo co gorsza, zignorowana. A z pewnymi autorytetami lepiej w ogóle nie zadzierać, bo wtedy tragedia. A cenzurowanie wątku o humorze to już przegięcie. Jednego śmieszy to, a drugiego tamto.

Miłego dnia.

No brak humoru na forum.. Wcale nie ! Humor jest... Atopos wypisal swoje wszystkie nicki jakie ma i trach.. Zbanowane wsie pewnie :) McGyverowi/Graftonowi wyciagnieto prawie sila prawde na wierz i.... dupa... choc w sumie nie dupa... Interes sie kreci...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Coś na rozładowanie sytuacji:

Przyszedł facet do chirurga i mówi: "Proszę mnie wykastrować". Chirurg zdziwiony pyta: "Ale po co, dlaczego?".

Na to facet: "A co pana to obchodzi, płacę to proszę zrobić!". Facet został uśpiony, chirurg zrobił to, co chciał. Po wybudzeniu chirurg pyta jeszcze raz gościa: "Wie pan, pytam tylko z ciekawości, po co pan to zrobił?". Facet się przełamał i mówi: "Wie pan, poznałem młodą atrakcyjną żydówkę, a u nich jest taki zwyczaj...". Chirurg na to: "Myśli pan o obrzezaniu?". Na to facet: "A jak ja powiedziałem?!".

>Obaj są na bublowo/rydzykowej liście żydów polskich jako bracia Kalkstein. :)

Ale tylko jeden jest masonem (według dudiego) . Zgadnij ktory? :-))

Mają ten doskonaly gen patriotyczny od czasów Mojżesza...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.