Skocz do zawartości
IGNORED

Cejrowski czy Wojewódzki ... ?

kalimorfa

Rekomendowane odpowiedzi

kalimorfa, 24 Kwi 2008, 10:35

>... który inteligentniejszy ?

>

>... i dlaczego nie mają nawet startu do - Atoposa ?!

Pewnie masz cos konkretnego na mysli ale nie wiadomo co. Jasniej, prosze. Co to jest 'nie maja nawet startu'? Ze takie gupie som czy co?

Akurta ta dwojka jest calkiem dobra w argumentowaniu i mysle, ze mieliby obaj 'start' do Atoposa o ile szlo by na noze logiczna a nie na gwiezdne wojny rodem z Syriusza. To drugie juz przerabialismy i faktycznie w sprawach syrianskich Atopos nie ma sobie rownych w naszej galaktyce. ;-)

pzdrw

soso

>... który inteligentniejszy ?

Inteligentniejszy wydaje się Wojewódzki. Szkoda tylko, że zarówno u Wojewódzkiego jak i Cejrowskiego inteligencja zupełnie nie idzie w parze z mądrością.

>... i dlaczego nie mają nawet startu do - Atoposa ?!

A w której tiwi on ma program? ;)

>Soso

Wojewodzki i logiczne argumentowanie? Daj spokuj, to kretacz jest i tyle.

Kiedys widzialem odcinek jego szołu z mlodym Bosakiem, chlopak zjadl Wojewodzkiego bez popijania. Przycisniety kubus probowal bardzo wielu chwytow ponizej pasa.

Niestety filmik zniknol z sieci:(

narsiltm, 24 Kwi 2008, 11:46

>Kiedys widzialem odcinek jego szołu z mlodym Bosakiem, chlopak zjadl Wojewodzkiego bez popijania.

>Przycisniety kubus probowal bardzo wielu chwytow ponizej pasa.

>Niestety filmik zniknol z sieci:(

rzeczywiście ciekawie skrzętnie powycinany z różnych miejsc

chyba że po piracku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>

Ukryta Zawartość

zlazlo komu z tego rapidsa - bo mi nie...

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

wladz, 24 Kwi 2008, 12:23

>Co tu oceniać."Kosmopolita" Wojewódzki mieszka w kraju a oszołom narodowej prawicy wyrzeka się

>kraju.

Cejrowski:

"Nie powiedziałem, że wyjeżdżam. Powiedziałem, że będę wyjeżdżał tyle samo, ile do tej pory. Powiedziałem panu, że mogę mieszkać w Polsce tyle samo, ile do tej pory, jeżeli mi się zachce. Ale na paszporcie ekwadorskim"

Wszystko bylo by w jak najlepszym porzadku, gdyby nie jeden drobny szczegol. Oto Pan Cejrowski przebywa od jakiegos czasu w Hiszpanii i oficjalnie dzis zaprzeczyl by udzielal JAKIEGOLWIek wywiadu dla Dziennika.

w tych zakłamanych mediach możnaby bez końca dementować "nie powiedziałem że"

wojewódzki jest taką samą poprawną wazeliną jak jozwa, czy hania gronkiewicz, ot tylko trochę przypudrowany przyprawą "bycia pajacem", tak jak ty Atopos

tak jak z Tubisiem sowińskiej- nie dojdzie się prawdy, bo net jest zabryzgany rzadkim g.. kłamstwa, dotarcie do informacji z pierwszej ręki jest niemożliwością- ciekawa np. ta skrzętność w wyrzuceniu filmików orginałów z tej przegranej przez pajaca Kubę rozwmowy w TVN

kiedyś chciałem poszukać w necie zabawnego filmiku jak Berlusconi wyśmiał nadętego socjalistę Szchulza z europarlamentu- nie do odnalezienia.. ale mnóstwo mixów z obfitymi ośmieszającymi Berlusconiego pajacowatymi dodatkami

to jest znak naszych czasów- zakłamanie!

a jeśli chodzi o emigrację z obrażenia się to całe samoloty wyjeżdżały do londynu na zmywak- wiadomo z jakiej opcji, jakoś ci to nie wadziło

ale mentalność Kalego dla takich popaprawnie poprawnych ludzików- to codzienny chleb

>aTom wklej to jeszcze parę razy, może się JKM jeszcze bardziej zdeprecjonuje

Od tego? Raczysz se jaja robić. On się sam najlepiej deprecjonuje. Naprawdę jest w tym Mistrzem!

A tak poza tym to w pierwszym wpisie jest błąd ;)

>a Twoja Osoba też budzi jakieś kontrowersje, czy też- z przeproszeniem- nikogo nie obchodzi ;-)

Nie o mnie tu rozmawiamy.

Horst, 24 Kwi 2008, 12:41

>Cejrowski:

>"Nie powiedziałem, że wyjeżdżam. Powiedziałem, że będę wyjeżdżał tyle samo, ile do tej pory.

>Powiedziałem panu, że mogę mieszkać w Polsce tyle samo, ile do tej pory, jeżeli mi się zachce. Ale

>na paszporcie ekwadorskim"

>

>Wszystko bylo by w jak najlepszym porzadku, gdyby nie jeden drobny szczegol. Oto Pan Cejrowski

>przebywa od jakiegos czasu w Hiszpanii i oficjalnie dzis zaprzeczyl by udzielal JAKIEGOLWIek wywiadu

>dla Dziennika.

>

>w tych zakłamanych mediach możnaby bez końca dementować "nie powiedziałem że"

>

>wojewódzki jest taką samą poprawną wazeliną jak jozwa, czy hania gronkiewicz, ot tylko trochę

>przypudrowany przyprawą "bycia pajacem", tak jak ty Atopos

>

>tak jak z Tubisiem sowińskiej- nie dojdzie się prawdy, bo net jest zabryzgany rzadkim g.. kłamstwa,

>dotarcie do informacji z pierwszej ręki jest niemożliwością- ciekawa np. ta skrzętność w wyrzuceniu

>filmików orginałów z tej przegranej przez pajaca Kubę rozwmowy w TVN

>

>kiedyś chciałem poszukać w necie zabawnego filmiku jak Berlusconi wyśmiał nadętego socjalistę

>Szchulza z europarlamentu- nie do odnalezienia.. ale mnóstwo mixów z obfitymi ośmieszającymi

>Berlusconiego pajacowatymi dodatkami

>

>to jest znak naszych czasów- zakłamanie!

>

>a jeśli chodzi o emigrację z obrażenia się to całe samoloty wyjeżdżały do londynu na zmywak- wiadomo

>z jakiej opcji, jakoś ci to nie wadziło

>

>ale mentalność Kalego dla takich popaprawnie poprawnych ludzików- to codzienny chleb

Brawo dla Ciebie Horst- że Ci się chciało to napisać, zwłaszcza tu, na tym forum, w tym wątku.

pozdrawiam

narsiltm, 24 Kwi 2008, 11:46

>>Soso

>

>Wojewodzki i logiczne argumentowanie? Daj spokuj, to kretacz jest i tyle.

>

>Kiedys widzialem odcinek jego szołu z mlodym Bosakiem, chlopak zjadl Wojewodzkiego bez popijania.

>Przycisniety kubus probowal bardzo wielu chwytow ponizej pasa.

>Niestety filmik zniknol z sieci:(

Nie znam goscia (Wojewodzkiego) bo widzialem go z raz w TV ale wydal sie wyszczekany i szybko myslacy. Wszystko na ten temat. :-)

pzdrw

soso

PS

Przeciez ten watek to takie sobie cykanie na temat, ktorego nie ma. ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.