Skocz do zawartości
IGNORED

Denon CN-7 (CN7) (CEOL)

maximusss

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo mnie ciekawi mini-wieża Denon CN-7 (CN7) (CEOL) z możliwością odtwarzania plików flac. DO tej pory słuchałem muzyki z komputera za pomocą zwykłych głośników! Jak bardzo słuchanie muzyki za pomocą mini-wieży Denon CN-7 Ceol (chodzi o pliki flac) poprawi się w stosunku do muzyki słuchanej na komputerze???

https://www.audiostereo.pl/topic/85967-denon-cn-7-cn7-ceol/

Witaj,

Jak bardzo się poprawi jakość odsłuchy zależy od tego, na jakich glosnikach aktualnie słuchałeś. Dobrze stworzone pliki flac których żródłem był nieskompresowany materiał brzmią jak materiał żródłowy. Denon Ceol jest po prostu bardzo dobrym systemem mini z bardzo rozbudowanymi funkcjami sieciowymi, oferujący świetną jak na systemy mini jakość dżwięku.

W przypadku pytań służę pomocą

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam!

Nie wspominasz o żadnym szczególnym sprzęcie jak zewnętrzny DAC czy lepsza karta dźwiękowa, wiec jak się domyślam pisząc komputer masz na myśli jego zintegrowaną dźwiękówkę, a jeżeli tak to Denon zagra dużo, dużo lepiej, bo nie słyszałem jeszcze zintegrowanej karty, która nawet z dobrymi głośnikami grała by porządnie. Powiem więcej im lepsze głośniki podłączysz pod zintegrowaną kartę dźwiękową tym prędzej usłyszysz jak miernej jest jakości. Denon gra świetnie jak na takie małe urządzonko i z pewnością odtwarzanie na nim dobrego źródła jakim są dobrej jakości pliki FLAC da wiele radości ze słuchania i znacząco podniesie jakość.

Pozdrawiam

Radek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.