Skocz do zawartości
IGNORED

Mam 8000 zł, jaki sprzęt mogę kupić ?

Kader

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ! Chodzi o cały zestaw. Myslałem coś o Yamaha lub Denon + Jamo. Nie znam się na tym. Pomóżcie złozyć mi

cały sprzęt. Słucham Jazz i nie tylko, ale potrzebuje sprzętu do wszystkiego - przede wszystkim Kino domowe.

Jak mam go podłaczyć , żeby było najlepiej , analog czy cyfra itd ? Jakie Kable do sprzętu itd ?

Pokój mam 20m2.

Moje obecne typy:

1- amplituner to Yamaha 650 (około 2kzł)

2- DVD to Pioneer 575 (około 1kzł)

3- kolumny to pełny (na ile kasy tylko zostanie z tych wspomnianych 8kzł) zestaw B&W

4- kable na deser

Dzieki Andrzej

Sprawdziłem B&W. Chyba nie starczy mi na cały zestaw do kina domowego, jedynie na 2x 705, przednie.

Może wybrać coś innego ?

Jak ma sie B&W do innych producentów, np Jamo ?

Y RX V650 ok, ale czy czymś znaczącym różni się od 750 albo 550. Gdzies w Necie znalazłem porównanie tych sprzęcików i różnice oprócz mocy nie ma. Moglibyście mnie oświecić ?

Na twoj pokoj wystarczy nawet Y450 (mam podobne wymiary). Chyba ze potrzebujesz wiecej wejsc cyfrowych celem podlaczenia kompa i konsoli, oraz chcesz zeby parametry glosnikow ustawil za ciebie automat yamahy (od 650 bodaj). Y450 chodzi obecnie po niecale 1200 zl. Reszte wywal na kolumny i kable. No i oczywiscie twoj wymarzony player :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.