Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofile z Krakowa!.....

Croolick

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę się mylić, ale wydaje mi się /na Ciechcińskiej nie było chyba zbyt dużo punktów audio/, że oni się teraz nazywają Rhythmica i mają u siebie np. Cardasa. Siedziba jest teraz os. II Pułku Lotniczego. Mają też swoją stronę w necie.

Jak ktoś wie lepiej to proszę o sprostowanie.

na chodkiewicza nedza - to cos nie ma prawa sie nazywac sklepem - maly wybor tzn mozna tam kupic aq prawie calego co w katalogu ale to jeszcze sklepu nie czyni - mysle ze sa sklepikiem obliczonym na oklicznosc "jak chcesz posluchac to kup a najpierw zamow bo mu tu mamy ino rotela , marantza i yamahe" - w big foxie rzeczony marantz glownie wystepuje - zeby bylo jasne - dla mnie sklep audiofilski winien miec na polce oferte zlozona przynajmniej z kilkunastu firm - chociazr po jednym klocku ( eeeeeee - i tak maja zwykle po jednym klocku) - takie wymogi spelnia jedynie malborska i to glownie w temacie kolumn czyli ogolnie mala wiocha w wielkim (duchowo) krakowie

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

jakos sie z toba yezu nie zgodze a propos Big Foxa moze dlatego ze znam ludzi stamtad na Chodkiewicza nie wiem czy nedza bo tam nie kupuje ale obsluga niemila co zapamietalem bedac az 2 razy Malborska zrobila na mnie srednie wrazenie- kupuje sprzet z 2 reki glownie i interesuje mnie upgrade a dobrych elektronikow u nas dostatek na szczescie a propos rzekomego salonu na II Pulku to rzeczywiscie jest nedza przy Jana Pawla z kosmicznymi cenami raz bylem i zlapalem sie za glowe wiecej razy na pewno nie pojde nie wiem czy to ten sam salon ale chwala sie dystrybucja Harmana Kardona i JBL - HK mozna dzis nawet kupic w Media Markcie ale nie za takie ceny jakie oni oferuja

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

przypominam sobie ze z asortymentu na Chodkiewicza byl takze Krell TEAC B&W Ortofon i pare innych firm nie tylko Rotel Marantz i Yamaha ale to tak nawiasem jesli czyta to ktorys z pracownikow rzeczonego sklepu to bardzo prosze o poprawe obslugi klienta

discomaniac71 czy mógłbyś mi poradzić gdzie mogę naprawić w Krakowie głośnik wysokotonowy w kolumnie TDL RTL2 (problem poruszyłem na DIY) (Kupowałem w Zena Studio - wiadomo dawno już ich nie ma)

Co prawda nie z Krakowa bo ze Stalowej Woli alee... juz za miesiąc przeprowadzam sie do Kraka i raczej tam dlugo zabawie. Co do sklepów to i tak dobrze (chociaż jak na Kraków to stanowczo za mało). U nas w Stalowej był jeden sklep audio w ktorym mozna bylo sie poradzic i ewentualnie coś posłuchać. Kilka miesięcy temu Pan Krzysztof zamknął interes i wyjechał do Wrocławia. Treaz juz nie ma gdzie wstąpić przy okazji spaceru przez niewielkie miasto...

Też się dopisuję ale raczej bardziej jako czytelnik tego forum niż audiofil. Przy okazji mam pytanko do koleżanek i kolegów z Krakowa: gdzie zaopatrujecie się w analogi? Kiedyś zapytałem o sklepy z LP na pl.regionalne.krakow i z podanych adresow przypadl mi do gustu wlasciwie tylko komis Neuma na Zwierzynieckiej.

pozdrowionka

pinkdotR

Chłooopakiiiiii.....!!!!

Zaczęło się !

Wiselka z Realem ->piąta minuta.

Jeszcze 0:0. Jak d lugo?

Trzymać kciuki!

P.S

Pamiętam jak kiedyś objechałem w ciasnym ruchu miejskim Pierdolonezem kolesia w Mercu S320 (na trasie Bronowice - Bieżanów/Prokocim).

Ale to ja znalem miasto.

Może tu teraz też da radę???

eeeee ... nie było tak źle przecież, prawda?

W końcu w 63 minucie prowadziliśmy..................................................................................................w faulach...:-))

"....always look at the bright side of your life ta da ta da ta da!..."

niech i ja się dopiszę: może nie audiofil, ale jak parę innych osób, poszukujący lepszego dźwięku ;) Mieszkam w Krakowie, ale przyjechałem tu na studia (na marginesie: studiowałem wiertnictwo razem z Robertem, właścicielem Nautilusa) z Wadowic (Jacek, znamy się? :))

--> goldie77, mnie tu być nie powinno( w Krakowie i okolicy raz czy dwa tylko byłem ), ale co do Creek-a to 1500 to jest max. za 4330mk2 w wersji R. Zwykłe 4330 nie powinny chodzić po więcej niż 1200 ( ale są tacy co za nie chcą 1300 i więcej ).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.