Skocz do zawartości
IGNORED

marantz pm6002+cd6002 problem

hacjenda63

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

mam problem z w/w zestawem. po podłączeniu głośników działa mi tylko jeden-lewy- kanał we wzmacniaczu, czy to podłączam pod system 1 czy system 2. jak podłączyłem jeden głośnik pod lewy kanał w systemie 1 i drugi pod lewy kanał w systemie 2, działały obydwa, więc głośniki są sprawne (poza tym, gdy głośniki podłączone są pod jeden system do działa tylko ten co podłączony jest do lewego kanału, nawet jak zamieniam głośniki). oprócz tego, po podłączeniu słuchawek do wzmacniacza pojawia się ten sam problem, tzn. działa w nich tylko lewy głośnik. natomiast gdy podłączam je do CD to grają w słuchawkach obydwa głośniki. co to może być? proszę o pomoc

pozdrawiam, hacjenda

https://www.audiostereo.pl/topic/102054-marantz-pm6002cd6002-problem/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.