Skocz do zawartości
IGNORED

nad 541i+creek 4330+jakie podlogowki?

annawroc

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć - GRATULACJE masz naprawdę dobre paki Aniu. Niestety nie mam gg :(. Posłuchaj parę dni potem napisz opinię jak sobie poukładasz wszystko na spokojnie. A to ścichapęk z osieka - nic się nie pochwalił Twoją wizytą:))). W Comicie ostatnio jestem baaardzo rzadko - ostatnio w poszukiwaniu droższego kabla głosnikowego tam wpadłem - jest jedna ciekawa lampka Manley Stingray - amerykan na EL84. W sumie jestem go ciekaw - prasę ma dobrę, dystrybutor wymachuje szabelką - no ciekawe, za kałuzą potrafią składać dobre lampy. Jak się da to muszę go sprawdzić na spokojnie.

Aniu - do czwartku znowu zwiedzam Polskę - jak masz ochotę napisz coś na priva o tym jak to było i co za gość ten sprzedawca, i jak ci to gra na pierwszy rzut ucha.

Rolf - na Baltlaba to bym tam nie liczył, Primare kurzył się tam bardzo długo, ale był w kiepskim stanie wizualnym, a ostatnio go nie widziałem. Z dobrych kloców tam stojących to na pewno Pentagon, ale cena zapewne wysoka.

aaa co do opinii to tak wlasnie pomyslalam ze cos napisze.nie znam sie za bardzo ale cos tam swoimi slowami opisze.a osiek sie zbieral do wyjazdu wiec pewnie dlatego sie nie pochwalil.

zegarek napisalam przedlugiego mejla i licze na riposte.a poza tym to dzisiaj do rana bede sluchala i do pracy pojde nieprzytomna.a co:)))))))niech chamy wia czy jak to sie tam mowi.gra gra i to jak.a dzisiaj wlasnie opijalismy udany zakup i taka troche bylam u oska;)chyba mu to roznicy nie zrobilo.a tak poza tym to wspomnial ze chcielibysice sie wprosic na posluchanie.w ostatecznosci moge sie zgodzic za czas jakis;)ale starczy bo zaczela sie robic prywata a w koncu to forum a nie privrozmowy.no

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.