Skocz do zawartości
IGNORED

Dynaudio focus 160

tomek40

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Witam,sprzedam idealne 2 miesięczne focus 160 w kolorze orzech.Pełen komplet jak ze sklepu.zainteresowani proszę o mail: [email protected]

A jeśli można wiedzieć, to powód sprzedaży nie związany z audio, czy coś nie odpowiadało Ci w tych Focusach?

Jeśli tak, to co i z czym one u Ciebie współpracują?

Gość

(Konto usunięte)

Przepraszam miało to pójść do działu ogłoszeń.Tak jak napisałem testy jeszcze trwają ale pomyślałem że jak się nie obronia to trzeba będzie podjąć decyzje.Pozdrawiam.

Hmm... To trochę zadziwiłeś mnie...

A jeśli "obronią się", a ktoś je już będzie chciał kupić, to... ? ;)

"Tak jak napisałem testy jeszcze trwają ale pomyślałem że jak się nie obronia to trzeba będzie podjąć decyzje" -

chyba jednak już podjąłeś decyzję, skoro dajesz ogłoszenie o sprzedaży ;)

Gość

(Konto usunięte)

Raczej o konkretnego sprzedawcę nie jest łatwo, skoro ktoś jeszcze sam nie wie, czy sprzeda daną rzecz, czy nie, a już wystawia ogłoszenia... ;)

Potem jest już tylko klasyka: "Przepraszam, ale dziecko zrobiło dziurę w membranie i niestety, nie mam już tych kolumn do sprzedania"... ;)

Widzisz jeśli chodzi o dziecko to moje na 3 dni tak jeśli chodzi o ścisłośc i ciężko by udało mu się to zrobić.Spokojnie w swoim czasie,jak zwykle odezwie się właściwa osoba a nie ktoś kto tylko popisać sobie chce.

Wszystkiego najlepszego dla forumowiczów,zróbcie sobie przerwę od słuchania i świętujcie :D

Gość

(Konto usunięte)

Wszystkiego najlepszego dla forumowiczów,zróbcie sobie przerwę od słuchania i świętujcie :D

Wzajemnie wesołych, "jajecznych" świąt! :)))

PS Święta bez muzyki, to tak jak święta bez "Kevin sam w domu" - stracone... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.