Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe. Przesiadka ze starego na nowe

Piteero

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie ostatnio napisałem kilka maili do salonów odnośnie wyceny sprzętu itp i polecają mi ampli marki Sherwood. Piszą, że grają porównywalnie do Onkyo, Yamah, H/K w przedziale ok 1500zł ale są tańsze te Sherwoody. Macie jakieś info o nich? Raczej nie spotkałem się tu na forum o tej marce.

Sherwood R-807 jest z tego co piszą na zagranicznych forach jedynym ampli z Wi-Fi , za pomocą którego łączy się nie tylko z siecią ale i z innymi urządzeniami wyposażonymi w Wi-Fi , jednak w kategorii najlepszy ampli na rok 2013 ( z czego powtarzają się firmy ze swoimi modelami , np: model serii RX-V Yamahy i model z serii Avantage lub z serii HTR i tak jest z innymi firmami : Denon , Marantz, Sony , Pioneer, Onkyo , NAD ) zajmuje Scherwood :14-te seria R i 15-te seria RD , nie da się ukryc , że niestety jest najsłabszy pod każdym względem

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.