Skocz do zawartości
IGNORED

Widział ktoś takiego suba w akcji?

dexter74

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakby się sprawdził z Yamaha HTR5360 + KODA AV850?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Elfan nie widzial, nei slyszal - ale oczywiscie jest juz zly!!! moze za taka cene naprawde warto. No nic bede czekal na wpisy szczesliwego lub nieszczesliwego posiadacza takiego suba hehehe.

zapewniam Cie Avathar że jest nie wart nawet tych 300zł,kumpel ma kolumny podłogowe tej garażowej firmy,2X 30cm na basie a basu wcaje nie ma tylko jakies pukania a jak cos jest to dudni jak holera,wiec sub na tej samej klasy przetworniku wiec bedzie tak samo a nawet gorzej.Wiec nie polecam,lepiej poczekac i doskładac na cos co gra a nie uprzyksza zycie.

P.S czyzbyś miał zamiar Avathar kupowac tego suba do swojego harmanasa i Bowerusów?? jesli tak to bardziej durnego zakupu nikt by nie dokonał ;)

Ja?? Suba?? hehehe po co mi?? Suba kupie ja ksie przeprowadze do nowego domu, i napewno nie takiego. Tak tylko pisze ze moze taka pyrkawka za ta cene to dla neiktorych naprawde cos w miare.

I nie rozumie slow kolegi powyzej.... Kevlar to bardzo dobry material do budowy głośników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.