Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic DVD 47

zeneca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kompletuję właśnie nowy zestaw do kina domowego w skład, którego będzie wchodzić m.in. odtwarzacz DVD Panasonic 47. Ze wzgledu na moją małżonkę... :-) i jej zamiłowanie do jednakowego designu pozostałego sprzętu. A że mamy już srebrną panoramę Panasonica i magnetowid w tym samym kolorze i tej samej marki, przeto na mój spokój rodzinny wolę nie dyskutować nad czymś lepszym i wolałbym poznać opinię o tym modelu Panasonica. I o ile będzie przynajmniej niezawodny i dobry do KD, proszę o opinie. Jeśli zaś ta 47-ka nie nadaje się do użytku, proszę o sugestie co do zakupu zestawu amplituner do KD Yamaha + DVD tego samego producenta w cenie do 6000 zł za komplet.

https://www.audiostereo.pl/topic/10366-panasonic-dvd-47/
  • 2 tygodnie później...

Mam tego panaskanika od pol roku i nie narzekam. Cichy, obsluguje himat, dvd audio (2.0), mp3, jpegi, czyta plytki DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, nie wspominajac nawet o cd-r i rw. Na moj gust to jak na odtwarzacz za 600 zl, S47 jest super. U mnie pracuje z yamaha 450 bez zarzutu. Cena zestawu ?1900 zl. A reszte wladuj w co tam uwazasz.

https://www.audiostereo.pl/topic/10366-panasonic-dvd-47/#findComment-161369

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.