Skocz do zawartości
IGNORED

Brzmienie angielskie

makks

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśliby tak sięgnąć wstecz to nie tylko Sikorski i Jałta ale całe pasmo niezłego draństwa za strony Angoli by się uzbierało, ale to akurat chyba wpływu na brzmienie nie ma żadnego. A z cechami narodowymi to tak jak z narodowym brzmieniem klocków - nie wiadomo do końca jakie naprawdę ono jest.

Na poważnie.

Mam wrażenie, że wpierw działa temperament, potem nastrój. Jak jestem np. na Grenadinach podoba mi się reage i muzyka kreolska, jak na południu stanów to country, jak gdzieś... itd. Człowiek więc ulega nastrojom. Myślę, że to z tego się bierze. Kocham jazz, ale w samochodzie do szybkiej jazdy po autostradzie lubie np. Def Leppart. Cos w tym jest...

Wszyscy (niestety) wycofują się z takiego brzmienia. Punktem zwrotnym moim zdaniem bya synna krytyczna recenzja Tannoy M1, które przez dugi okres chwalone, nagle zaczęy być ganione za starodawne wykonanie i kakie samo brzmienie.Coś w tym jednak bylo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.