Skocz do zawartości
IGNORED

Dylemat

PauliPF

Rekomendowane odpowiedzi

Już niedługo zamierzam kupić zestaw kina domowego. Mniej więcej mam już upatrzony amlituner (czekam jeszcze na nowe modele amplitunerów Denona, które pojawią się we wrześniu i październiku). Ale mam cały czas dylemat związany z odtwarzaczem DVD. Zastanawiam się nad tym czy warto inwestować w odtwarzacz dekodujący również formaty DVD-AUDIO i SACD (w grę wchodzi Denon DVD1400 - 1800 zł na allegro) czy lepiej kupić o wiele tańszy a dobry odtwarzacz DVD, który nie dekoduje wyżej wymienionych formatów? A za zaoszczędzone pieniądze mogę wtedy kupić jakiś średniej klasy telewizor. Jeżeli nie warto inwestować w tak drogi odtwarzacz (Denon DVD 1400) to jaki polecacie odtwarzacz, który oprócz dobrego dźwięku 5.1 i dobrego obrazu również dobrze przetwarza dźwięk stereo?

https://www.audiostereo.pl/topic/10510-dylemat/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.