Skocz do zawartości
IGNORED

wielkie słuchowisko

purysta

Rekomendowane odpowiedzi

mając w zamyśle kupno wzmaka zorganizowałem w swoim m-1 wielkie słuchowisko. na stoliku kolejno pojawiły się:

1/NAD 320 BEE (nowy )

2/LDF Mistral

3/Audio Analogue Puccini

4/Exsposure super XX

jako źródło pracowały Micromega Minium oraz NAD 521 BEE

całość uzupełniały druciki VDHL.Reala, i inni. Wszystko to po to aby znaleść najlepszego kompana do kolumienek Celestion F30. nie mając teraz zbyt wiele czasu na opisywanie szczegółów ( które już wkrótce ) powiem,że najpierwsze miejsce zajął EXSPOSURE SUPER XX . wzmacniacz ujął mnie swoją,że się tak wyrażę charyzmą. scena zrobiła sie tak szeroka,że powoli zacząło pokoju brakować (20m2) przepiękna barwa, dynamika i bas............ach. reasumując sprawa wzmacniacza (mam nadzieję) załatwiona i wkrótce exsposure super XX wkrótce na dobre juz będzie na moim stoliku. teraz czeka mnie druga przeprawa pt" poszukiwanie źródła' i tutaj tez pytanie do osłuchanych ze sprzętem stereofilów. co proponujecie mając na uwadze powyższe.

https://www.audiostereo.pl/topic/10523-wielkie-s%C5%82uchowisko/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.