Skocz do zawartości
IGNORED

słuchawki za 2000zł

Szymon_51238

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam słuchawek nausznych za ok. 2000zł. Słucham różnej muzyki i zależy mi na dobrym basie oraz na tym żeby inni nie słyszeli muzyki kiedy jej słucham. Muzyki będę słuchał na odtwarzaczu Astell&Kern AK100 firmy iRiver.

https://www.audiostereo.pl/topic/105561-s%C5%82uchawki-za-2000z%C5%82/

polecam

Sennheiser PXC 450 , Bose QuietComfort 15 sa to sluchawki ktore pasuja idealnie by nie przeszkadzac innym pozatym AKG K701 lub Beyerdynamic T50P najmniejsze w porownaniu do innych

sluchalem jeszcze PSB M4U2 oraz Monster Beats by Dre ( drazniaca wymiana bateri ) dla mnie duze plastikowe i za bardzo szpanerskie i wrazenie skrzypiace jak plastik w aucie , HK BT model ,bardzo dobre wykonanie za to zle mi lezal na uszach , Sennheiser Momentum super ( wygladaja troche jak z lat 80-90 ) polecil bym jeszcze Grado ale tylko niestety do sluchania w domu ( slabe strony to brak gabki na palaku poczym ucisk glowy zamienia sie w bol i wiecznie skrecone kable bo obie sluchawki kreca sie o 360 stopni ) ....mam nadzieje ze troche pomoglem

Za tą kwotę do MP3, z dobrym basem i izolacją to będą Denony 7100. W przypadku takich wymagań myślę, że można brać w ciemno. Danonki trzeba sprowadzić z Angli. Wiem, że wiele osób z sąsiedniego forum tak zrobiło z pozytywnym skutkiem

Każde brzmią inaczej. Musisz czegoś posłuchać albo opisać, jakiego brzmienia oczekujesz. K712 są chyba otwarte, więc izolacja żadna. Poza tym bas może być "niewystarczający". Danonki są jak na słuchawki też dosyć "otwarte".

AK100 fajnie gra z Sennheiser Momentum, do tego są bardzo wygodne. Jeden z moich klientów męczy AK100 z Custom One Pro. Jeszcze inny z kolei bardzo sobie chwali beyerdynamic T90, a mi osobiście najbardziej AK100 podchodzi z HiFiMAN HE-400 :)

• 3 tygodnie później...

Witam szukam słuchawek nausznych za ok. 2000zł. Słucham różnej muzyki i zależy mi na dobrym basie oraz na tym żeby inni nie słyszeli muzyki kiedy jej słucham. Muzyki będę słuchał na odtwarzaczu Astell&Kern AK100 firmy iRiver.

Właśnie nabyłem AK100 i senki momentum

Polecam to połączenie posłuchać

Słuchałem tez go z małymi momentum , dt990 250 , custom one pro, auddiotechnica 900 , grado sr80i, i najlepiej wypadł z momentum

Focal + Naim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.