Skocz do zawartości
IGNORED

DYLEMAT. CZY TO DOBRY ZESTAW ZA TAKĄ CENĘ? DALI LECTOR 6 ...

makavveli1

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę o pomoc. Chcę kupić kino domowe, dzięki znajomemu mam możliwość zakupu zestawu kolumn DALI lektor 6

z centralym i małymi kolumnami i amplitunerem avr x-1000 w cenie ok 4500zł.

Warto na to się łasić? Czy w takiej cenie coś ciekawego dałoby się znaleźć...?

Oferta ważna jest 14 dni, dlatego chciałem się zorientować i zapytać kogoś kto ma o tym pojęcie i potrafi mi pomóc...

Z góry dzięki za wszelkie info

A słuchałeś go wogóle czy jak , czy to są nowe czy używane , bo jakoś tak mało kosztuje ten zestaw , nie powiem jak brzmia bo nie słuchałem ich a nawet gdybym słuchał to nie znaczy , że gdyby mi się podobało ich brzmienie to podeszło by Tobie , koniecznie musisz ich posłuchac przed zakupem jeśli jesteś zdecydowany , żeby później nie było zonka , czy w tej cenie dałoby się znaleźc coś ciekawego , hm , zależy co dla Ciebie jest ciekawe , jakie preferujesz brzmienie , do jakiej wielkości pokoju a jeśli masz do wydania właśnie taką kasę to jeśli masz możliwośc odsłuchu to posłuchaj też kolumienek z Indiana Line Nota 555 , mają na nie teraz promocję w sklepie RMS , chcą je póścic za ok 2400 zestaw 5.0 ( wcześniej były po ok 3100) . Szukałem w necie i na tą chwilę sam zestaw kolumn Lektor kosztuje 4 tys ( najniższa cena ) a ampli to ok 1,7 tys , są też inne firmy niż Denon .

Problem w tym, że nie mam jak sprawdzić samego zestawu...Samych kolumn kiedyś słuchałem, ale nie miałem możliwości porównania wtedy z innymi, wydaje mi się że było trochę niskie tony sa słabe więc pewnie posiłkowałbym się jeszcze jakimś subem (generalnie zestaw służyłby głónie do filmów/gier). Zestaw byłby nowy, nieużywany z gwarancją itp. załatwiany przez znajomego który ma taką możliwość zamówienia...

Pokój w tej chwili nie jest zbyt duży, ale metrażu nie potrafię podać

Tylko nie znam w ogóle amlitunera, i mam taki właśnie dylemat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.