Skocz do zawartości
IGNORED

zestaw głośników 5.0 /5.1 do denon avr-1000 lub avr-1713

Kornel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebuje pomocy fachowców...

Chce zakupić amplituner denon avr-1000 lub avr-1713 , sam generalnie nie wiem który wybrać , ale to nie problem bo są generalnie bardzo podobne i zakupu dokonam chyba przez losowanie :) no chyba że macie jakieś sugestie.

Problemem jest dla mnie dobór głośników , gdyż zestawów jest naprawdę sporo na rynku i sam nie wiem co wybrać w budżecie do ok 3500-4000 tys zł ( raczej 5.1 ) . Nagłaśniane będzie pomieszczenie 20 m2 ( ale docelowo będzie to ok 35-40 m2 , jestem na etapie zakupu/budowy domu ) . Wykorzystanie to muzyka ( dlatego amplituner z radiem internetowym ) oraz filmy i TV w przedziale 50/50 .

Myślałem o jbl studio 180 cinema pack , ale z pewnością polecicie mi cos lepszego w moim budżecie .

Z góry dziękuje za pomoc bo od 3 dni chodzę po rożnych sklepach i na nic nie mogę się zdecydować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.